Έτοιμοι να προμηθεύσουμε με λάστιχα αυτοκινήτων και moto την αγορά που φέρουν την ένδειξη (MS) όπως προβλέπει ο νόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρεία ελαστικών αυτοκινήτων και ΜΟΤΟ, TYRES Georgiadis του Βασίλη Γεωργιάδη που βρίσκεται στην Δούκα Θεοδώρου 12, στην Ξάνθη, εναρμονιζόμενη με τις οδηγίες και την σχετική νομοθεσία, προμηθεύτηκε τα προβλεπόμενα ελαστικά για τους χειμερινούς μήνες.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, οι χειμερινές καιρικές συνθήκες απαιτούν προσαρμογή στο στυλ και τον ρυθμό οδήγησης αλλά και τα κατάλληλα ελαστικά για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις στο δρόμο. Η επιλογή του σωστού χειμερινού ελαστικού είναι καίριας σημασίας.  «Ξεχάστε τις χιονοκουβέρτες και τοποθετήστε χειμερινά ελαστικά ΕΛΑΣΤΙΚΆ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΈΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗΣ ΣΤΗΝ ΞΆΝΘΗ».

Σύμφωνα με την νομοθεσία,  τα ελαστικά από 1 Οκτωβρίου έως και τέλη Απριλίου πρέπει υποχρεωτικά να έχουν την ένδειξη (SM).

Στα πλαίσια του νόμου και της υποχρεωτικότητας η tyres Georgiadis έκανε τις νέες παραλαβές ελαστικών αυτοκινήτων και moto, πιστή στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, αλλά με κύριο μέλημα την ασφάλεια των οδηγών και των συν επιβαινόντων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου