«χρυσά» και δικαιώνουν τις εναλλακτικές επιλογές της Ξανθιώτικης εταιρείας.Τα «Grecials» της ΣΕΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τα «Grecials» της ΣΕΚΕ έγιναν… «χρυσά» και δικαιώνουν τις εναλλακτικές επιλογές της Ξανθιώτικης εταιρείας

  • Καταξιωμένα από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους…

Τα νέα βήματα που επιχειρεί η Ξανθιώτικη ΣΕΚΕ στην εγχώρια και την διεθνή αγορά αγροτικών προϊόντων, φαίνεται πως στέφονται με επιτυχία από την πρώτη στιγμή δικαιώνοντας την διοίκηση και την διεύθυνση της εταιρείας στην απόφασή τους να επιλέξουν εναλλακτικές μορφές και προϊόντα (πλην του καπνού) ώστε να μπορέσει η ιστορική συνεταιριστική επιχείρηση όχι μόνο να ανταπεξέλθει στον δύσκολο ανταγωνισμό και να επιβιώσει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για το επιχειρείν, αλλά και να χτίσει ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

  • ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΩΝ «GRECIALS»

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους, γνώρισαν την επιτυχία και όχι μόνον στις αγορές, αλλά και στους διαγωνισμούς… Ο λόγος για το νέο «παιδί» της ΣΕΚΕ που ακούει στο όνομα «The Grecials» και που απέσπασε το χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό «Best Packaging Awards 2022». Τι είναι όμως τα «GRECIALS»;

Είναι όλα τα αγνά, υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της Ελλάδας μαζί. Είναι η γόνιμη και πλούσια ελληνική γη, ο καλοκαιρινός της ήλιος και τα εκλεκτά αγροδιατροφικά προϊόντα που γεννιόνται σε αυτό το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, τιμώντας την ιστορία και τις παραδόσεις κάθε ελληνικής γωνιάς.

Με απόλυτο σεβασμό στους καταναλωτές επιλέχθηκαν για εκείνους τα καλύτερα προϊόντα από όλη την Ελλάδα, παρασκευασμένα με φυσικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και με φροντίδα ώστε η υψηλή διατροφική τους αξία και οι εξαιρετικές γεύσεις τους να ταξιδεύουν αναλλοίωτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα προϊόντα The Grecials γεννήθηκαν μέσα από την βαθιά αγάπη για την ελληνική γη, την πάνω από 70 χρόνια επιτυχημένη δραστηριότητά της μητρικής εταιρίας «ΣΕΚΕ Α.Ε.» στον αγροτικό τομέα της Ελλάδας, τη μεγάλη εξαγωγική εμπειρία και τη συνεταιριστική κουλτούρα μας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ!

Έτσι λοιπόν επιλέχθηκαν τα πιο ποιοτικά προϊόντα από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς και τοπικούς συνεταιρισμούς, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία της ΣΕΚΕ και τη βαθιά γνώση του αγροδιατροφικού παραγωγικού χάρτη στην Ελλάδα.

Μιλάμε για αγνά και θρεπτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με τρόπο ώστε να ενισχυθεί η χρήση πατροπαράδοτων μεθόδων με προσήλωση στην υιοθέτηση αυστηρών πρωτοκόλλων καλλιέργειας.

Να υποστηριχθεί ενεργά η αειφόρος ανάπτυξη και η τήρηση των ορθών γεωργικών πρακτικών από τους παραγωγούς για την προστασία του περιβάλλοντος και του τοπικού οικοσυστήματος.

Τα προϊόντα «GRECIALS» είναι πλήρως ελεγμένα για τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και αποτελέσματα χημικών αναλύσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου