Καβάλα: Τελευταία άφιξη του Celestyal Crystal για το 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με μια συμβολική τελετή επάνω στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, την τελευταία άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας ολοκληρώθηκε η περίοδος του τουρισμού κρουαζιέρας.
 

Από τον Μάρτιο επισκέφθηκαν το λιμάνι της Καβάλας 35 κρουαζιερόπλοια, αριθμός ρεκόρ για την περιοχή ενώ τον Οκτώβριο φιλοξενήθηκαν μόνο σε μια μέρα τρία.

Στην Καβάλα, οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη, την αγορά της και τα αξιοθέατα ενώ πραγματοποίησαν εκδρομές στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και τη Λυδία αλλά και στην Ξάνθη.

Τρεις φορείς, ο Ο.Λ. Καβάλας με το Επιμελητήριο και τον Δήμο Καβάλας συνεργάζονται σε ένα κοινό αναπτυξιακό σχέδιο για να καθιερώσουν την Καβάλα ως προορισμό και λιμάνι κρουαζιέρας, με τη συνεχή βελτίωση των υποδομών στο λιμάνι και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Τη συνεργασία αυτή εξήρε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στο μήνυμά της, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ήδη το λιμάνι της Καβάλας έχει ενταχθεί σε προγράμματα κρουαζιέρας και για το 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου