Πήγε στην Τουρκία για αισθητική επέμβαση και παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παραλίγο να χάσει την ζωή της μια 50χρονη βρετανίδα που ταξίδεψε ως την Τουρκία για να κάνει κοιλιοπλαστική – μια αισθητική επέμβαση που την βρήκε σε… τιμή ευκαιρίας, μόλις 4.300 λίρες όταν στην Βρετάνια κοστίζει τουλάχιστον 8.000.
Η 50χρονη Janet Smalley – μητέρα τριών παιδιών από το Λάνκασιρ – αποφάσισε να κάνει δώρο την επέμβαση στον εαυτό της για τα γενέθλια της. Ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, συναντήθηκε με τον γιατρό της κλινικής την οποία είχε επιλέξει και πριν την κοιλιοπλαστική υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση στην κοιλιά το στομάχι και τα πλαϊνά της πλάτης – επέμβαση αναγκαία για το καλύτερο αποτέλεσμα όπως της είπαν.

Όταν ξύπνησε από την επέμβαση, πονούσε φοβερά αλλά νόμιζε ότι ήταν φυσιολογικό.

Την τρίτη μέρα έφυγε από την κλινική για να συνεχίσει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάρρωση στο ξενοδοχείο της. Τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμα χειρότερα. Είχε φριχτούς πόνους, τα δόντια της έτρεμαν, είχε πολύ χαμηλή πίεση ενώ γέμισε το σώμα της με κόκκινες πρησμένες φουσκάλες.
Επικοινώνησε με την κλινική και οι υπεύθυνοι την καθησύχασαν ότι και πάλι όλα είναι φυσιολογικά, παρενέργιες του αναισθητικού.

Στη συνέχεια η Τζάνετ άρχισε να νιώθει ότι φλέγεται όλο της το σώμα και να ιδρώνει ακατάπαυστα αλλά και πάλι οι γιατροί της είπαν ότι όλα προέρχονται από το… άγχος.



Τελικά, σε πολύ άσχημη σωματική κατάσταση, η 50χρονη Βρετανίδα επέστρεψε αεροπορικώς στο σπίτι της και – με την έντονη προτροπή της κόρης της – επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο. Εκεί, έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε πάθει εκτεταμένη σηψαιμία και ότι το δέρμα της είχε νεκρώσει σε αρκετά σημεία, όπως στην πλάτη και την κοιλιά.

Αμέσως νοσηλεύτηκε για εννέα μέρες και συνέχισε την θεραπεία με αντιβιοτικά στο σπίτι. Επίσης επισκεπτόταν για μεγάλο διάστημα μια φορά το μήνα το νοσοκομείο, για να καθαρίσουν τις πληγές της.



Οσο για την κλινική στην Τουρκία , αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη για την κατάστασή της γιατί πήγε σε ιδιώτη γιατρό αντί να επιστρέψει στην κλινική για την φροντίδα αποκατάστασης – αν και η ίδια όσο ήταν στο ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη τους ενημέρωνε συνεχώς για την κατάστασή της και οι υπεύθυνοι την διαβεβαίωναν ότι δεν έχει τίποτα ανησυχητικό.

«Είπαν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη γιατί δεν πήγα στο κέντρο μετέπειτα φροντίδας τους και αρνήθηκαν να μου ξαναμιλήσουν μετά από αυτό» είπε απογοητευμένη και θυμωμένη η 50χρονη γυναίκα.

Η Τζάνετ μοιράστηκε την ιστορία της για να αποτρέψει άλλες γυναίκες από το υποστούν κάτι ανάλογο. «Ήθελα κοιλιοπλαστική και πήγα στην Τουρκία, γιατί ήταν πιο φθηνά… Απλά μην το κάνετε. Το μετανιώνω τόσο πολύ, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου