«Σκάνδαλο» ΔΕΥΑΞ: Δεν ψηφίζει κανείς τον φωτογραφικό διαγωνισμό του Προέδρου Ι. Καμαρίδη που «εκλιπαρεί» για ... στήριξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αντιδήμαρχοι στον Τσέπελη: Αν χάσεις τον Δήμο, θα φταίει ο..... γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης! Ο Παπαχρόνος έπεισε την .... Παπαδοπούλου να το ψηφίσει!!

Σοβαρές εξελίξεις στην ΔΕΥΑΞ με τον φωτογραφικό διαγωνισμό των 10 εκατ. ευρώ  που πέρασε από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης και απέρριψε το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από το «κόσκινο» θα περάσουν κι άλλοι «διαγωνισμοί» της ΔΕΥΑΞ, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες σοβαρές εξελίξεις με τουλάχιστον 4-5 αντιδημάρχους μέλη να διαχωρίζουν καθαρά τη θέση τους και να καταψηφίζουν, ενώ ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης παρακαλάει τον Πρόεδρο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΞ αλλά και τον εκπρόσωπό τους Γιώργο Καμπερόπουλο να τον στηρίξουν!!! 

Παράλληλα έχει την διαβεβαίωση του Παπαχρόνη, οτι θα ψηφίσει το θέμα η...... Παπαδοπούλου που έχει βάλει στο Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ! 

Για να συμπληρώσει 4 ψήφους! 

Μόνο ο Χρήστος Μούρκας  ψηφίζει τα πάντα λόγω της μηνιαίας αντιμισθίας των 1.710 ευρώ ενώ μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, ο Δήμαρχος Τσέπελης αντιλαμβανόμενος τι συμβαίνει και έχοντας άριστη ενημέρωση σύμφωνα με πληροφορίες και από την πρώην διευθύντρια Μαρία Λυκίδου, παρά την παρέμβασή του, ισχυρίζεται ως "Πόντιος Πιλάτος" ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν να υπογράψει!

Μάλιστα τρεις των αντιδημάρχων, είπαν στον Τσέπελη ευθέως, "αν χάσεις τον Δήμο να ξέρεις, βασική εταιρεία θα είναι ο.... γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου