Ο Φώτης Μάρης πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του ΔΠΘ -Τα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των 6 εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με τους καθηγητές να επιλέγουν στην πρώτη θέση τον νυν Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Φώτη Μάρη.

https://www.radioevros.g
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Δ.Π.Θ. ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 στις 16:00.

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά, με καθολική, άμεση και μυστική ψηφοφορία του συνόλου των μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου, με ευθύνη της πενταμελούς Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής, ως εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, βάσει του αριθμού των ψήφων που έλαβαν, αναδείχτηκαν οι εξής:

1. Φώτιος Μάρης, Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής

2. Μαρία Μιχαλοπούλου, Καθηγήτρια της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

3. Αλκιβιάδης Δερβιτσιώτης, Καθηγητής της Νομικής Σχολής

4. Ευάγγελος Δρυμπέτας, Καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών

5. Αλεξάνδρα Γιατρομανωλάκη, Καθηγήτρια της Σχολής Επιστημών Υγείας

6. Γεώργιος Τσομής, Καθηγητής της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών

Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι: 504

Ψήφισαν: 492
  • Ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης δήλωσε:
«Σήμερα ολοκληρώθηκε, για πρώτη φορά υπό το νέο θεσμικό πλαίσιο που επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο εκλογής της ηγεσίας των Πανεπιστημίων, το πρώτο μέρος της διαδικασίας ανάδειξης των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Η διαδικασία έγινε με καθολική ψηφοφορία των μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας για την ανάδειξη των έξι εσωτερικών μελών του Συμβουλίου.

Επιθυμώ και δημόσια να συγχαρώ τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης που αναδείχτηκαν σήμερα μεταξύ των υποψηφίων Καθηγητριών και Καθηγητών του Πανεπιστημίου μας, και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την άρτια διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, καθώς και το σύνολο των Καθηγητριών και Καθηγητών του Πανεπιστημίου που συμμετείχαν ενεργά στη δημοκρατική αυτή διαδικασία.»

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι αναρτημένα στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3Wg0nrA
  • Κομοτηνή, 31/10/2022
  • Από την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου