Η καλή είδηση για τα Χριστούγεννα – Έρχεται το εορταστικό καλάθι με προσφορές σε γαλοπούλες και μελομακάρονα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σύμφωνα με τον Υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη που όπως ανέφερε η πρωτοβουλία θέσπισης του καλαθιού της νοικοκυράς είχε την σχετική επιτυχία, οι συνομιλίες με τους επιχειρηματίες του κλάδου φαίνεται πώς έχουν προχωρήσει και ετοιμάζεται και το καλάθι με τις προσφορές σε γαλοπούλες και μελομακάρονα.

«Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι και οι τιμές έξω από το καλάθι έχουν συγκρατηθεί, γιατί ακριβώς καμία βιομηχανία δεν θέλει να έχει πολύ μεγάλη απόσταση από το καλάθι, γιατί φοβάται ότι θα χάσει τον πελάτη. ‘Άρα το καλάθι λειτούργησε ως ένα εργαλείο συνολικής συγκράτησης των τιμών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το καλάθι της νοικοκυράς μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας την επιτυχία του και πως στα 816 προϊόντα, περίπου τα 560 προϊόντα έχουν σταθερές τιμές εδώ και ένα μήνα, σε 130 προϊόντα έχουν μειωθεί οι τιμές τους και σε συνολικά 50-60 προϊόντα έχουν αυξηθεί οι τιμές, κυρίως σε νωπά προϊόντα, που εξαρτώνται από τον καιρό και από τη διαθεσιμότητα.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται και επίσημα οι ανακοινώσεις για το καλάθι των Χριστουγέννων αναφέροντας πως έχουν ήδη καταλήξει για το ποια προϊόντα αναμένονται να μπουν στο καλάθι απλώς αναμένονται διαβεβαιώσεις για τη διαθεσιμότητα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου