Αντώνης Μήτρου, γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης: “Στους δήμους και τις κοινότητες τα κομματικά χρίσματα είναι ντεμοντέ”

Δεν υπάρχουν σχόλια


Για τον αποκλεισμό ορεινών περιοχών της Ξάνθης από το πρόγραμμα επιδότησης 15% του “Εξοικονομώ-Ανακαινίζω για νέους”, τη θέση και το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, το ψηφοδέλτιο στην Ξάνθη και την στήριξη υποψηφιότητας στις περιφερειακές εκλογές, μίλησε στο STAR 88,8 fm και στον “ΑΓΩΝΑ” ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αντώνης Μήτρου

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

“Υπάρχουν αντιδράσεις σε όλη την επικράτεια. Είναι πολυπαραμετρικό το πρόβλημα που εντοπίζεται, με την προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε η κυβέρνηση της ΝΔ ένα ακόμη ζήτημα. Ακούμε από διάφορα στόματα για την περιφέρειά μας, ότι, είναι στρατηγικής σημασίας, ότι πρέπει να ενισχυθεί και να δοθούν κίνητρα. Καταρτίσθηκε μια προ διαβούλευση λίστα, δεν είναι επίσημη, μου δείχνει μια προχειρότητα, δεν θέλω να πάω σε πονηρές σκέψεις. Περιμένουμε ένα σφοδρό χειμώνα με την ενεργειακή κρίση που έχει οικονομικές πτυχές. Δεν μπορούν οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής που θα βιώσουν άσχημες καιρικές συνθήκες με ενεργειακή κατάσταση σε βάρος τους να αποκλείονται από αυτές τις πρωτοβουλίες. Εύχομαι να μεταβληθεί η λίστα και να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή των κονδυλίων που θα διατεθούν.”

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

“Το τελευταίο διάστημα είθισται να υπάρχει αμφισβήτηση των δημοσκοπικών ευρημάτων και συχνά το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης αντιμετωπίζουν τη χλεύη, ότι είμαστε καρφωμένοι σε κάποια ποσοστά που δεν τιμούν την ιστορία μας.

Σέβομαι τις δημοσκοπήσεις, ασχέτως αν πέφτουν μέσα ή έξω. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα βρίσκεται στην τρίτη θέση. Είναι το μόνο κόμμα αυτή τη στιγμή από αυτά που βρίσκονται στη βουλή που παρουσιάζει τέτοια μεγάλη άνοδο. Και η αυτόνομη πορεία που έχει κυκλώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι δράσεις του ΠΑΣΟΚ με μια υπεύθυνη στάση αντιπολίτευσης, όχι με στείρο λαϊκίστικο οχι και με το κυβερνητικό πρόγραμμα που σιγά σιγά καταρτίζεται .

Ουδέποτε βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει όχι. Αντιπροτείνει, έχει τις δικές του θέσεις και είναι εν δυναμει κυβερνητικές. Υπάρχει αισιοδοξία ότι πάμε καλύτερα, τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από την κοινωνία είναι θετικά και θεωρώ όταν έρθει η ώρα για τη λαϊκη ετυμηγορία το ΠΑΣΟΚ θα είναι το πλέον ενισχυμένο κόμμα και ένας από τους πραγματικούς νικητές των εκλογών.”

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

“Σωρεία υποψηφιοτήτων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Νομού Ξάνθης. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και εξαντλούμε όλες τις πιθανότητες προκειμένου να έχουμε το καλύτερο συνδυασμό υποψηφιοτήτων για τις εκλογές. Αρκετές οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί και όταν καταρτισθεί το ψηφοδέλτιο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφιων βουλευτών”

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

Για τη δήλωση του βουλευτή Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν στην εφημερίδα “Θράκη” “Χωρίς εμένα το ΚΙΝΑΛ θα χάσει την έδρα” ο κ. Μήτρου είπε:

“Θέτει αυτοδίκαια τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος για να ξανα είναι υποψήφιος βουλευτής και είναι λογικό να προπαγανδίζει για αυτό με την καλή έννοια”

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δηλώνει σίγουρος για την έδρα

“Είμαι βέβαιος για την έδρα στην Ξάνθη από το κλίμα που εισπράττω καθημερινά. Αυτό φυσικά δεν είναι λόγος για να επαναπαύεται κανένας. Μέχρι τις εκλογές ο καθένας από το δικό του μετερίζι πρέπει να δώσει τον προσωπικό του αγώνα για να μας δικαιώσει το αποτέλεσμα.”

ΟΧΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

“Θεωρώ σε πρωτοβάθμιους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, δήμους και κοινότητες, τα κομματικά χρίσματα είναι ντεμοντέ. Δεν επιθυμώ να μιλώ για χρίσματα ως γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης”

Ο Αντώνης Μήτρου ανοιχτά τόνισε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο ίδιος στήριξε το συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλο.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 “Ο περιφερειάρχης, από τα μνημονιακά χρόνια και μετά, είναι ένας μικρός πρωθυπουργός. Είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τα μοναδικά διαθέσιμα κονδύλια, το ΕΣΠΑ. Πρέπει να ακολουθηθούν ευρύτερες πολιτικές στις οποίες τα κόμματα οφείλουν να έχουν λόγο. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εγρήγορση προκειμένου να στηρίξει την κατάλληλη υποψηφιότητα σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες και την πορεία που θέλει ν’ ακολουθήσει. Εχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, επίσημα στα αυτιά μου δεν έχει φτάσει κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου