Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η απάντηση μας στον Σάββα Ιωάννη αλλά και στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη!!! Κάντο όπως ο...Χασάν Ογλού Φερτούν!


Τα "έργα" του... Δήμου Μύκης στο... γραφείο του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης επί της οδού Στογιαννίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 17/11 στις 11.30 το πρωί ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν και πάρκαρε μάλιστα επιδεικτικά το υπηρεσιακό τζιπ των 3.000 κυβικών έξω από τα γραφεία της εφημερίδας "Αδέσμευτης", προφανώς θέλοντας να κάνει μια... ακόμη "επίδειξη" πολιτικής δύναμης μετά την επίσκεψη του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης Σάββα Ιωάννη και του Δήμαρχου Τσέπελη στο γραφείο του...

Εκεί δηλαδή που στις μαϊμού εκλογές των "Ψευτομουφτήδων"... οργάνωνε και... "φιέστες" παραμονή των εκλογών, φωτογραφιζόμενος με τους δυο υποψήφιους, γράφοντας τους Νόμους και το Ελληνικό Σύνταγμα στα παλιά υποδήματά του.

Και στη συνέχεια το πιο πιθανό να έκανε και κάποια επίσκεψη στον "αδελφό" του Δήμαρχο Τσέπελη για να ισχυριστεί ότι είχαν... συνεργασία!!!

Η λιτή απάντησή μας... Και στον Ιωάννη Σάββα της Αποκεντρωμένης αλλά και στους δυο μονίμως ΠΑΡΑΝΟΜΟΝΤΕΣ δημάρχους που έχουν μετατρέψει τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης και του ΥΠΕΧΩΔΕ!!!

Κάντο όπως ο... Χασάν Ογλού Φερτούν από το Δροσερό Ξανθης! Που μήνυσε τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Ιωάννη Σάββα με εντολή και μάρτυρα τον... Δήμαρχο Τσέπελη!

Το έκανε δηλαδή ο Φερτούν και δεν μπορούμε εμείς!


Επίσκεψη των Δημάρχων Ξάνθης (υπηρεσιακό τζιπ με φάρο) και Μύκης σε έργα....σε τσιπουράδικο σε ταβέρνα στον Γέρακα!!! Χωρίς τον.....Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Ιωάννη Σάββα.


Το ....ισλάμ νικάει τον.... Σταυρό Υπουργοί Κώστα Καραμανλή και Μάκη Βορίδη!!!



Με τους...υποψήφιους "Ψευτομουφήδες" Ξάνθης στο δημαρχείο Μύκης τον Σεπτέμβρη 2022. Απουσιάζουν....Κώστας Καραμανλής και Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Ιωάννης Σάββας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου