Αυτό είναι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ που καλείται να "ψηφίσει" ή να ... "μαυρίσει" τον φωτογραφικό διαγωνισμό του Καμαρίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Έχει δίκαιο ο Παπαχρόνης, αφού στη θέση της Χατζηγεωργίου που παραιτήθηκε, ο Τσέπελης με την κάλυψη του Μπάμπη Δημαρχόπουλου, έβαλε....δική του υποψήφια δημοτική σύμβουλο και συγκεκριμένα την υποψήφια της παράταξής του Βουλγαρίδου Κωνσταντίνα, υπάλληλο του γιατρού κ.Πλατή!

"Έφαγαν" τον "ενοχλητικό" έντιμο και καθαρό Μαρίνο Σδρέβανο, ενώ ο Φώτης Μάρης αν και πρύτανης, παραμένει μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ!!! Και πηγαίνει στις συνδριάσεις κατά περίσταση...ενώ παραμένει μέλος προκειμένου να "περάσει" το θέμα που τον "καίει" ο Πρόεδρος!

"Παραιτήσεις"των ....παραιτήσεων, σημαδεύουν την περιβόητη ΔΕΥΑΞ με Πρόεδρο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη απο τον Οκτώβριο 2019 που ανέλαβε μέχρι σήμερα, προχωρώντας σε ΠΑΡΑΝΟΜΟ ...εξωδικαστικό συμβιβασμό με την ΔΕΥΑ Νέστου ενώ οι δυο πλευρές ήταν στα δικαστήρια!

Όπως είναι γνωστό, πριν καν αναλάβει Πρόεδρος ο γιατρός, ήδη σε ταβέρνα στον Σιδηροδρομικό σταθμό Ξάνθης, ενώ υπήρχε η επί χρόνια γνωστή αντιδικία της ΔΕΥΑ Ξάνθης με την ΔΕΥΑ Νέστου, "έλυσε" την...εκκρεμότητα πίνοντας ρετσίνα με τον αντίδικο Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, αδιαφορώντας αν με τον τρόπο αυτό ζημίωνε την επιχείρηση και τη Ξάνθη, για να ξεκινήσει παράλληλα μια προσωπική αντιπαράθεση και με τον νομικό της εταιρείας Στέργιο Γιαλάογλου, που εν όψει των δικαστηρίων του έστελνε email και...απαξιούσε αυός να τον απαντήσει, αδιαφορώντας για τους "κινδύνους"! Ισχυριζόμενος οτι ξέρει κι αυτός...νομικά!

Μέχρι που από τον Οκτώβριο 2019 φτάσαμε στον Νοέμβριο 2022 και το τελευταίο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την απόφαση καταπέλτη του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ για "φωτογραφικό" διεθνή διαγωνισμό της ΔΕΥΑΞ ύψους περίπου 10 εκατ. ευρώ, αποτελεί πλέον το θέμα του 2022!

Κι ενώ οι Αντιδήμαρχοι μέλη της ΔΕΥΑΞ πλέον αντιδρούν και ΔΕΝ υπογράφουν τις συνεδριάσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη φοβούμενοι μην πάνε ΦΥΛΑΚΗ, χαρακτηριστικές είναι οι απανωτές αλλαγές στο Δ.Σ. της επιχείρησης στο οποίο παραιτείται ο ένας πίσω απο τον άλλον, με τον νυν Πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη ωστόσο να....παραμένει ακόμη μέλος, ενώ σπάνια πατάει στις συνεδριάσεις!!

Η κατάσταση "μπλέχτηκε" ακόμη περισσότερο, όταν "εμφανίστηκε" τεχνηέντως η δημοτική σύμβουλος Σοφία Παπαδοπούλου ως μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ μετά την βροντερή παραίτηση της Ελένης Χατγηγεωργίου, ενώ η πραγματικότητα ήταν άλλη, καθώς στη θέση της, αντί να μπει μέλος απο την αντιπολίτευση ως ορίζει ο Νόμος, ο Τσέπελης έβαλε ως μέλος για να λέει ΝΑΙ σε όλα του Ι. Καμαρίδη, την υποψήφια δημοτική του Σύμβουλο Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου!!!

Με την πλήρη κάλυψη μάλιστα του πρώην Δημάρχου Μπάμπη Δημαρχόπουλου που κατά "μαγικό" τρόπο "έφαγε" τον Μαρίνο Σδρέβανο, τον μοναδικό που γνώριζε το αντικείμενο που λέγεται ΔΕΥΑΞ! Και ξεχωρίζει για την εντιμότητα και το ήθος του!

Ο Ι. Καμαρίδης λοιπόν μετά το "χαστούκι" που έφαγε απο τους αντιδημάρχους και την απόφαση καταπέλτη του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, αναζητεί 4 από τα 9 μέλη, 5 δηλαδή μαζί με τον εαυτό του για να γλιτώσει τη ,,, φυλακή και να "νομιμοποιήσει" με παράνομη συνεδρίαση, την ήδη παράνομη λειτουργία του για τον φωτογραφικό διεθνή διαγωνισμό των 10 εκατ. ευρώ!!

Και γι' αυτό ξεκίνησε το παρακαλητό, γνωρίζοντας τις εκ του Νόμου συνέπειες με μέλη του Δ.Σ. που θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει με την στήριξη του Δήμαρχου Τσέπελη!

Ποντάρει λοιπόν για να "διασωθεί" στις ψήφους των Γιώργου Καμπερόπουλου των εργαζομένων, της υπαλλήλου του Πλατή κ.Βουλγαρίδου, του Χρήστου Μούρκα των 1.710 ευρώ και του Αντιδήμαρχου Σουά, στο καφενείο του οποίου βρίσκεται σχεδόν καθημερινά!!!

Καθώς στην ουσία η αντιπολίτευση έχει μόνο τον Φάνη Παπαδάκη παρόντα και μαχόμενο, αφού η Ελισάβετ Παυλίδου δεν παραιτείται από μέλος, αλλά και είναι μόνιμα ... απουσία!!!

Δείτε λοιπόν το ιστορικό των Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ από τον Οκτώβριο 2019 μέχρι σήμερα Νοέμβριο 2022 για να δείτε τις συνεχείς αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. και τον Πρύτανη Φώτη Μάρη να παραμένει...."βράχος" και να παρίσταται στις συνεδριάσεις εκτάκτως...συνήθως για να "διασώσει" τον Πρόεδρο που εν καιρώ πανδημίας, εμπλέκεται και με δεκάδες απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε εταιρεία με Offshore στην Κύπρο. Και να έχει απαρτία...

Υπενθυμίζουμε ότι ενώ ο πρώην Πρόεδρος Μαρίνος Σδρέβανος έπαιρνε 400 κάθε μήνα ως Πρόεδρος και μηδέν ευρώ ο τότε αντιπρόεδρος, ο δε νυν Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης εισπράττει κάθε μήνα 1.710 ευρώ και το ίδιο ποσόν εισπράττει ως αντιπρόεδρος και ο Χρήστος Μούρκας! Σύνολο δηλαδή 3.420 το μήνα!

Δείτε όλα τα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ μέχρι σήμερα. Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ΔΕΥΑΞ!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου