Τουρκία-Μεγάλη φιέστα των οπαδών του Ερντογάν: «Η Ελλάδα στρέφεται συνέχεια εναντίον μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μεγάλη φιέστα ετοίμασαν οπαδοί του κόμματος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική καμπάνια από την Κωνσταντίνουπολη.

Αναλυτικότερα, το γήπεδο όπου μαζεύτηκαν οι πιστοί υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ενώ του αφιέρωσαν ακόμη και ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του ’70.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη, στο γήπεδο δέσποζε μια τεράστια εικόνα του κ. Ερντογάν, ενώ από τα ηχεία ακούγονταν οι παρακάτων στίχοι:

«Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη.

Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη.

Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.

Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα.

Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.

Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα».

«Δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική»

Κατά την πρώτη του προεκλογική ομιλία ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να στρέψει για ακόμη μια φορά τα βέλη του προς την Ελλάδα, σχολιάζοντας ότι «η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη, στρέφεται συνέχεια εναντίον μας».

«Τώρα, εσείς το καταλάβατε καλά, ότι “δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική”. Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις…

Αυτό είναι ξεχωριστό θέμα. Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη.

Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια.

Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές […]

Στη Μεσόγειο οι σχέσεις μεταξύ του αιγυπτιακού και του τουρκικού λαού είναι πολύ διαφορετικές.

Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη δύναμη σε άλλους. Θέλω να πω, δεν είναι δυνατόν η η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί εδώ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές εξελίξεις», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα.

«Η Ελλάδα επιθυμεί να ανοίξει μια νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα. Στο πλαίσιο της στρατιωτική συμφωνίας που έχει υπογράψει με τις ΗΠΑ.

Ήδη στην πόλη έχουν εγκατασταθεί οκτώ αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Η Ελλάδα που έχει μπει σε αγώνα εξοπλισμών με την Τουρκία, θέλει να μετατρέψει την πόλη της Λάρισας σε βάση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτου Haber Global.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου