Περιφερειακή Σύνθεση: “Η αθεράπευτη προχειρότητα της Διοίκησης της Περιφέρειας”

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Άλλη μία φορά η διοίκηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ επιβεβαίωσε τη ροπή της στην προχειρότητα και την ελαφρότητα όσον αφορά τον τρόπο διοίκησης της ΑΜΘ. Η διοίκηση της Περιφέρειας έφερε εισήγηση για τη δημιουργία ΑΜΚΕ «Αγροδιατροφική Σύμπραξη», χωρίς οργανόγραμμα και μελέτη βιωσιμότητας, χωρίς σοβαρότητα  και χωρίς να δώσουν καμία ουσιαστική απάντηση στα ερωτήματα των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Ο εξ Αθηνών συντάκτης του καταστατικού, πέρα από τα λάθη τύπου «copy-paste», εξασφάλισε δυνατότητες στα μέλη του ΔΣ που θα ορισθούν από τον Χρήστο Μέτιο να παρέχουν έμμισθες υπηρεσίες στην Σύμπραξη…

Επιπλέον, αποδείχθηκαν για άλλη μία φορά κατώτεροι των περιστάσεων αφού δεν είναι ικανοί να συνδράμουν έναν επιχειρηματία-επενδυτή στην Καβάλα, προκειμένου να ολοκληρώσει την επένδυσή του. Το θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ, ο πρόεδρος της οποίας «κατάφερε» να… πάει μέχρι το Δασαρχείο για ανεύρεση λύσης στα κωλύματα που εμποδίζουν το επενδυτικό πρότζεκτ!

Όταν, πριν από δύο μήνες η παράταξή μας έθετε θέμα σχετικά με τη διαχείριση των οχημάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ, ο Περιφερειάρχης και οι συν αυτώ απέφευγαν να απαντήσουν και προσπαθούσαν να θολώσουν τα νερά. Όμως τελικά αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο, αφού όταν το ίδιο θέμα επανήλθε, ο Περιφερειάρχης όχι μόνο παραδέχτηκε ότι «έχει χαθεί ο έλεγχος» με τα οχήματα, αλλά αποκάλυψε ότι πολύ πρόσφατα έχει εκδοθεί εγκύκλιος ειδικά για το θέμα της ορθής χρήσης των αυτοκινήτων από τους αιρετούς.

Η ανεπάρκεια του Περιφερειάρχη φάνηκε για άλλη μία φορά και στο θέμα που συζητήθηκε για το Φράγμα του Ιάσμου, εκεί όπου τα αναμενόμενα έργα βρίσκονται στο σημείο μηδέν. Ο Χρήστος Μέτιος δεν είχε καμία απάντηση για τα έργα που είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για τον αγροτικό κόσμο και το μόνο που είχε να πει είναι ότι είχε επαφές με υπουργούς της προηγούμενης και της τωρινής κυβέρνησης, αλλά κανείς δεν του έδωσε τις απαιτούμενες λύσεις, διότι προφανώς λόγω της έλλειψης σοβαρότητας που τον διακρίνει, δεν του δίνει σημασία κανένας!

Η συνεδρίαση της 31ης Οκτωβρίου δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία ακόμη απόδειξη του πόσο μακριά από την καθημερινότητα των πολιτών βρίσκονται ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του. Και επειδή βρίσκονται τόσο μακριά από τα ουσιαστικά προβλήματα, θα μείνουν μακριά και από τα διοικητικά έδρανα στις επερχόμενες εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου