Βρήκε τον μπελά της η Πυροσβεστική της Ξάνθης με την «δραστηριότητα» του Δροσερού

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Άραγε θα πληρώσει και αυτή τη φορά  ο Μ.  Τσέπελης τους δημοσιογράφους του για να μάθουν στους Δροσερίτες πώς βγαίνει το μεροκάματο!!!

Για μία ακόμη φορά ο ουρανός της Ξάνθης έγινε μαύρος το πρωί της Παρασκευής και ανάγκασε την Π.Υ. να τρέξει.

Για μία ακόμη φορά οι «ευπαθείς» του Δροσερού ανησύχησαν τους Ξανθιώτες και την Π.Υ. με την συνήθεια να καίνε λάστιχα για λίγα μόλις κιλά σύρματος που εμπεριέχεται μέσα στα λάστιχα των αυτοκινήτων που καίνε και τα οποίο μετατρέπονται σε λίγα μόνον ευρώ.

Τα σχόλια των συμπολιτών μας πολλά και ποικίλα ξεκινώντας από την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και φτάνοντας στο θέμα της φτώχιας.

Μιας φτώχιας που έχει να κάνει με την τεμπελιά; Με τον τρόπο ζωής αυτών των συγκεκριμένων ανθρώπων;

Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι καθημερινά υπάρχουν φωνές που ζητούν χέρια για τις αγροτικές εργασίες στον νομό και ιδιαίτερα στο μάζεμα της ελιάς και οι «ευπαθείς» του Δροσερού προτιμούν να ζητιανεύουν και να κλέβουν.

Όπως και να έχει το όλο θέμα η συγκεκριμένη πληθυσνιακη ομάδα προκαλεί το περί κοινού δικαίου αίσθημα και απολαμβάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας.

Ελπίζουμε μόνο αυτήν την φορά ο δήμαρχος της Ξάνθης Μ. Τσέπελης να μην ξανά – χρυσώσει τα φιλικά του μέσα ενημέρωσης, όπως έκανε στο παρελθών για να μάθουν στους Δροσερίτες περί κόβιτ – να τους μάθουν, αυτή την φορά,  πώς βγαίνει το μεροκάματο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου