Η ΠΔΕ Αν. Μακεδονίας – Θράκης συγκρότησε τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής Διευθυντών Σχολείων

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Δείτε ποιοι εκπαιδευτικοί συγκροτούν τα Συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης συγκρότησε τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής Διευθυντών Σχολείων.

Ακολουθούν οι αποφάσεις για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης:

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης

Συγκροτούμε το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, για την πρώτη επιλογή των στελεχών, κατά το άρθρο 232 παρ. 12 του ν.4823/2021, όπως προστέθηκε με το άρθρο 190 παρ. 2 του ν.4964/2022, ως εξής:

– Πρόεδρος:

Στυλιανίδου Ευμορφία του Βασιλείου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, με αναπληρωτή της τον Τζουβελέκη Νικόλαο του Αντωνίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Προϊστάμενο του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

– Αντιπρόεδρος:

Αζήζ Ορχάν του Νουρή, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ73, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Π.Δ.Ε. Α.Μ.Θ., με αναπληρωτή τον Ιγνατιάδη Κωνσταντίνο του Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.

– Μέλη:

1) Αλεξούδης Δημήτριος του Πασχάλη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, με αναπληρωτή τον Παπαεμμανουήλ Χριστόδουλο του Εμμανουήλ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70

2) Κοντογιάννη Ελισάβετ του Γεωργίου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, με αναπληρώτρια τη Λειβαδίτου Χάιδω του Χρήστου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.

3) Πουρσανίδου Ευρώπη του Ιωάννη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, με αναπληρώτρια την Ακάμπαλη Ελένη του Μιχαήλ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.

Ως Γραμματέας ορίζεται η Φυλακτακίδου Ευαγγελία, διοικητική υπάλληλος της Δ.Π.Ε. Ξάνθης, με αναπληρώτρια την Ντόκα Ευφροσύνη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ60, αποσπασμένη στη Δ.Π.Ε. Ξάνθης.

Ανατίθενται καθήκοντα διοικητικής υποστήριξης του ως άνω Συμβουλίου στους εξής:

1) Κορσκετίδου Αθανασία, διοικητική υπάλληλος της Δ.Π.Ε. Ξάνθης

2) Νικολού Λαμπρινή, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, αποσπασμένη στη Δ.Π.Ε. Ξάνθης

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης

Συγκροτούμε το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, για την πρώτη επιλογή των στελεχών, κατά το άρθρο 232 παρ. 12 του ν.4823/2021, όπως προστέθηκε με το άρθρο 190 παρ. 2 του ν.4964/2022, ως εξής:

– Πρόεδρος:

Σιδηροπούλου Μάλαμα του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ04.01, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, με αναπληρωτή της τον Παπαδόπουλο Ιωακείμ του Χρυσοστόμου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ01, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

– Αντιπρόεδρος:

Χατζηφωτιάδης Δανιήλ του Χρήστου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ11, με αναπληρώτρια τη Μιχαλοπούλου Αλίκη του Μιχαήλ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ11.

– Μέλη:

1) Κωτσώνα Χρυσή του Ιωάννου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82, με αναπληρώτρια την Ηλιάδου Μαρία του Αντωνίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02.

2) Μπουβασίλη Απολλωνία του Νικολάου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82, με αναπληρώτρια την Αλεξιάδου Περιστέρα του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ01.

3) Αλεξούδας Χρήστος του Ανδρέα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ86, με αναπληρώτρια τη Φωτίου Ελένη του Νικολάου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ80.

Ως Γραμματέας ορίζεται η Ζλάτκου Μαρία, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικός –Οικονομικός της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης, με αναπληρώτρια τη Χατζή Αικατερίνη, διοικητική υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικός – Οικονομικός της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης.

Ανατίθενται καθήκοντα διοικητικής υποστήριξης του ως άνω Συμβουλίου στους εξής:

  1. Πασπαράκη Μαρία, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικός – Οικονομικός της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης
  2. Μουμουλέτσα Παρασκευή, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικός – Οικονομικός της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης
  3. Τσάκαλου Ελένη, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης
  4. Σουτζίδου Ελισάβετ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ01, με ολική διάθεση στη Δ.Δ.Ε. Ξάνθης
  5. Ιγνατιάδου Σοφία, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, με ολική διάθεση στη Δ.Δ.Ε. Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου