Γιατί δεν απαντάν στον ΟΑΕΔ στα τηλέφωνα.Το σχόλιο του Αναστάσιο Μποζίδη για τα ηλεκτρικά ποδήλατα

Δεν υπάρχουν σχόλια
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΞΑΝΘΗΣ


Απαράδεκτη η κατάσταση με τον ΟΑΕΔ Ξάνθης και τον εμπαιγμό απέναντι στους ανθρώπους που παλεύουν για μια δουλειά.

Διαβάστε τις διαμαρτυρίες συμπολιτών μας κάποιοι από τους οποίους την αγανάκτησή τους, αλλά ποιος –ειλικρινά - να του δώσει σημασία;

Δείτε τα σχόλιά τους στο fb:

«Manolis Matzouranakis: Εσείς εκεί στον ΟΑΕΔ που σας παίρνουμε επί 3 εβδομάδες τηλέφωνο μέρα παρά μέρα διάφορες φορές μέσα στη μέρα για μια γ.... πληροφορία (όχι ρε φίλε δε μπορούμε να έρθουμε εκεί λόγω συνθηκών) και δε σηκώνετε ποτέ μα ποτέ τα τηλέφωνα τι φάση; Τόση δουλειά έχετε κάθε φορά; Όλες τις φορές που παίρνουμε τηλέφωνο επί τρεις εβδομάδες; Όλοι οι τηλεφωνητές; Συνέχεια; Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα τηλέφωνα μαζί με την δουλειά σας να φύγετε να μπει ένας νεότερος εκεί με πιο πολύ όρεξη για δουλειά... Άντε γιατί μερικοί μερικοί έχετε λιώσει τις καρέκλες εκεί 30 χρόνια...».

-Ποιος αρμόδιος θα τους απαντήσει από τον νέους του ΟΑΕΔ; Απ’ όπου έχουν φύγει και έχουν τελειώσει οι «παλιοί»!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΔΗΣ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ;


Και μια σωστή επισήμανση από τον ενεργό πολίτη και συμπολίτη μας Αναστάσιο Μποζίδη για την ασφαλή κυκλοφορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων αλλά και των πατινιών:

«Αναστάσιος Μποζίδης: Καλή σας ημέρα!

Ως ενεργός πολίτης αυτής της πόλης, έκανα κάποιες σκέψεις που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Το πρόσφατο διάστημα λοιπόν, αναφέρθηκε έντονα και συνεχίζει να αναφέρεται από πολλούς από εμάς το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Ξάνθης όσον αφορά την κυκλοφορία και την στάθμευση οχημάτων, καθώς και την ασφαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση ΑΜΕΑ και πεζών μέσα σε αυτήν.

Άν συνυπολογίσουμε επίσης και το θέμα με την μή ασφαλή κυκλοφορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών που διογκώνεται, τότε διαπιστώνουμε ότι το πρόβλημα οξύνεται περισσότερο μέρα με την ημέρα.

Ένα θετικό βήμα έγινε πρόσφατα με το βάψιμο των διαβάσεων των πεζών που συνεχίζεται. Μπορεί η ποιότητα τους να μην είναι ικανοποιητική, όμως, κάτι είναι κι αυτό. Σίγουρα ως πεζοί αλλά και ως οδηγοί οχημάτων δέν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι, και απαιτούμε να υπάρχει όσο γίνεται καλύτερη και πληρέστερη σηματοδότηση σε όλους τους δρόμους της πόλης, και όχι μόνο στις διαβάσεις, αλλά και στις πινακίδες οδικής σήμανσης, και τα επικίνδυνα σημεία που περιορίζουν την ορατότητα.
  • Πάμε τώρα και σε ένα θετικό που έχω διαπιστώσει πρόσφατα.
Αλλάζει προς το καλύτερο η συμπεριφορά αρκετών οδηγών στο θέμα της διέλευσης των πεζών από τις διαβάσεις. Δεν έχουν γίνει όλα όσα θα έπρεπε βέβαια, αλλά, κάποιοι φαίνεται να βάζουν μυαλό. Όχι όλοι όμως. Υπάρχουν ακόμη ανεγκέφαλοι και επικίνδυνοι και οδηγοί, και πεζοί.

Ένα ακόμη που θα ήθελα να αναφέρω, είναι η άμεση ανάγκη της με κάθε τρόπο και κάθε κόστος επαναλειτουργίας του Δημοτικού Parking στην Ηρώων, αλλά, και η δημιουργία και άλλων χώρων στάθμευσης σε οικόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον. Αυτό, πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ. Η πόλη πρέπει να ανασάνει επιτέλους ειδικά στο κέντρο. Καιρός είναι - και κάνω πρόταση από εδώ - να συμβάλλουν σε αυτό συγκοινωνιολόγοι από το πολυτεχνείο μας και ειδικοί, ώστε να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά όλων μας ειδικά μέσα στην πόλη.

Τέλος, και κλείνω με αυτό, καιρός είναι να ανακατασκευαστεί το πέτρινο οδόστρωμα τουλάχιστον από την κεντρική πλατεία έως την γέφυρα του Κόσυνθου. Είναι στην βιτρίνα της πόλης, και δέχεται υπερβολικά μεγάλο όγκο οχημάτων και πεζών ειδικά στην διαδρομή αυτή.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα για το συγκεκριμένο κεφάλαιο, αλλά είναι γνωστά και δεν θέλω να κουράσω.
  • Ελπίζω και εύχομαι να βελτιωθεί ότι είναι δυνατόν.
  • Τα σέβη μου.
-Dimitris Pagonidis: Η κατάσταση είναι τραγική!

-Kostantinos Chatziandreou: Από οδηγικη παιδεία στην Ελλάδα είμαστε τελευταίοι το έχω ξαναπεί και θα το λέω πάντα, δεν είμαστε άξιοι να κρατάμε όλοι τιμόνι για κάποιους είναι ένα μέσο μετακίνησης αλλά για κάποιους είναι θάνατος σε ρόδες. Και η λύση δεν είναι τα φανάρια όπως πολλοί πιστεύουν αλλά οι κυκλικοί κόμβοι, αλλά ποιος 6α ασχοληθεί με αυτά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου