Απογευματινή αιμοδοσία την Τετάρτη στον πολιτιστικό φυσιολατρικό σύλλογο Τοξοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου από τις 16:30μμ έως και τις 20:20μμ στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου, ενημερώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’.

Αναφέρει:

«Σας καλούμε στην εβδομηκοστή τρίτη εθελοντική αιμοδοσία και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Απευθυνόμαστε τόσο στους κατοίκους των Τοξοτών όσο και του Τυμπάνου, της Γαλάνης, του Αγίου Αθανασίου, της Θαλασσιάς, του Ολβίου αλλά και του Παραδείσου για όσους δεν αιμοδοτήσανε την προηγούμενη εβδόμαδα, αφού είναι η πιο κοντινή στο χωριό τους αιμοδοσία που διοργανώνεται.

Τονίζουμε επίσης κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας εφόσον δεν μας βολεύει.

Θυμίζουμε επίσης ότι μπορούμε να αιμοδοτούμε στο Νοσοκομείο μας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30πμ έως και τις 14:00μμ και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 17:30μμ έως και τις 19:30μμ.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου