Xanthifans: Ο ΑΟΞ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΞΑΝΘΙΩΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Οι Xanthifans, σεβόμενοι την έμπρακτη συμμετοχή του κόσμου της πόλης αλλά και του Νομού γενικότερα θέλουν να προβούν σε κάποιες διευκρινίσεις .

Αποκλειστικός στόχος μας είναι η διάσωση της ιστορίας του ΑΟΞ. Μιας ιστορίας 55 χρόνων. Μιας ιστορίας που δεν σβήνει από τις απόψεις των λίγων ότι «ο ΑΟΞ πέθανε». Μέσα απο τις αιτήσεις εγγράφων στον ερασιτέχνη ΑΟΞ αποσκοπούμε στην συμμετοχή του κόσμου στο ποδοσφαιρικό μέλλον της ομάδας. Την εγγραφή νέων μελών σε έναν ερασιτέχνη ο οποίος τα τελευταία 30 χρόνια προχώρησε σε ελάχιστες εγγραφές.Ο κόσμος να είναι αρωγός στην νέα προσπάθεια που ξεκινά και να νιώθει ότι η ομάδα είναι δίπλα του. Απαιτούμε απο την υπάρχουσα(;;) Διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΞ να προχωρήσει άμεσα στην εγγραφή των νέων μελών με αριθμό πρωτοκόλλου . Ανέκαθεν η μεγάλη δύναμη του ΑΟΞ ήταν ο κόσμος του και πάνω σε αυτό πρέπει να στηριχτούμε. Στην προσπάθειά μας αυτή δεν υπάρχει χώρος αλλά ούτε και χρόνος για διχόνοιες μέσα στην ίδια μας την πόλη.

Σε ό,τι αφορά τον ΑΟΞ μας αυτό το οποίο θελουμε είναι η απόλυτη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα .

Η συμμετοχή του κόσμου της Ξάνθης σε όλο αυτό το εγχείρημα μας γεμίζει αισιοδοξία ότι οι αιτήσεις νέων μελών τις προσεχείς μέρες θα πολλαπλασιαστούν, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η πόλη είναι συνυφασμένη και ταυτισμένη με τον ΑΟΞ.

Κλείνοντας , ο ΑΟΞ έχει το δικό του σπίτι επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, ένα σπίτι το οποίο οφείλει να μείνει στη δικαιοδοσία του.

  • Ο ΑΟΞ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΞΑΝΘΙΩΤΗ!
  • ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου