Ευχαριστήριο Παναγιώτη Αμβροσιάδη προς τον όμιλο Sunlight Group για την δωρεά διαδραστικών πινάκων στο 9ο νηπιαγωγείο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σήμερα παραδόθηκαν οι διαδραστικοί πίνακες τελευταίας τεχνολογίας στο 9ο νηπιαγωγείο Ξάνθης, οι οποίοι αποτελούν δωρεά του Ομίλου Sunlight Group. Αναμφίβολα, το γεγονός αυτό συντελεί καθοριστικά στην τεχνολογική αναβάθμιση του σχολείου μας και συνεπακόλουθα στην αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Πλέον προσφέρεται πλήθος δυνατoτήτων, τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές αναφορικά με την εμβάθυνση των γνώσεων, την εμπέδωση και αξιοποίηση νέων ικανοτήτων, την εφαρμογή πολυδιάστατων μορφών διδασκαλίας και μάθησης, καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την τεχνολογική εποχή την οποία διανύουμε.

Πάνω από όλα όμως, η μαθησιακή διαδικασία καθίσταται ενδιαφέρουσα και πολύπλευρη, παρέχοντας κίνητρα όχι μόνο για την απόκτηση γνώσεων αλλά και για την εξάσκηση μέσω καινοτόμων μεθόδων και δράσεων. Θα θέλαμε λοιπόν να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Όμιλο Sunlight Group και τον Επικεφαλής Σχέσεων με Τοπικές Κοινωνίες και Εταιρικής Υπευθυνότητας τον κ. Σπύρο Νάκο για αυτή την αξιέπαινη κίνηση και ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να τυγχάνουν της αναγνώρισης που τους αξίζει από το κοινωνικό σύνολο.

Άλλωστε, το γεγονός ότι ο Όμιλος Sunlight Group στέκεται αρωγός στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του σχολείου μας εν μέσω δύσκολων ομολογουμένως συνθηκών, τόσο υγειονομικών όσο και οικονομικών, αναδεικνύει από μόνο του την αξία της ανιδιοτελούς αυτής κίνησης.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας επιτροπής κ.Ιωάννη Ιατράκη την ψυχή όλης της δράσης, την Διευθύντρια κ.Ζωή Παπαλάμπρου, την κ. Ταστσίογλου Ναζλού και όλες τις νηπιαγωγούς του 9ου νηπιαγωγείου, οι οποίοι με τις συντονισμένες κινήσεις τους κατάφεραν να κάνουν πράξη το όραμα του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού του σχολείου και να φέρουν μία τόσο μεγάλη δωρεά σε αυτό.

  •  Παναγιώτης Αμβροσιάδης
  • Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παιδείας & Πολιτισμού 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου