Ξεσαλώνουν τα παραβατικά στοιχεία συγκεκριμένου οικισμού στην Ξάνθη. Έκλεψαν, χτύπησαν φύλακα, ξαναέκλεψαν, στούκαραν και εξαφανίστηκαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια


Δεν ξέρω αν θα έχει λογική ή αν θα βρει ανταπόκριση το να ξαναγράψω για πολλοστή φορά πως κάποιος πρέπει επιτέλους να μας προστατέψει από τα παραβατικά στοιχεία του οικισμού Δροσερό. Και δεν το ξέρω γιατί τόσο μελάνι που έχει ξοδευτεί γι’ αυτήν την κατάσταση, σε τριτοκοσμική χώρα να ήμασταν κάτι θα είχε γίνει.

Πήγαν λοιπόν τα «λουλούδια» με κλεμμένο αυτοκίνητο να κλέψουν ανάμεσα σε Γενισέα – Πεζούλα, πλάκωσαν τον φύλακα, έφυγαν, χτύπησαν επάνω στη νησίδα της πρώτης διασταύρωσης της Γενισέας, πήγαν έκλεψαν από επιχείρηση αρτοσκευασμάτων άλλο όχημα και εξαφανίσθηκαν μέσα στο χάος του γνωστού οικισμού.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η κατάσταση με αυτά τα κακοποιά στοιχεία, έχει ξεφύγει αφού έχουν ξεσαλώσει και έβαλαν την Ξάνθη ίσως στις πρώτες θέσεις των πόλεων με μικροεγκληματικότητα.

Δυστυχώς όσες φορές και αν γράψαμε προσπαθώντας να παρακινήσουμε, τόσο τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής όσο και τους Βουλευτές, δεν είδαμε αυτοί να συγκινούνται και περιμέναμε εδώ και καιρό, να υλοποιήσει ο Αστυνομικός Διευθυντής εκείνη την περιβόητη σύσκεψη των φορέων για εξεύρεση λύσης στο συγκεκριμένο πρόβλημα, συχνό φαινόμενο μικροεγκληματικότητας, όμως μέχρι σήμερα άνθρακες ο θησαυρός. 

Αλήθεια κύριοι, σας αρέσει αυτή η κατάσταση και την ανέχεστε!!!













 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου