Είναι καιρός να επανέλθει η Θανατική Ποινή για κάποια κακουργήματα, μπας και ανασάνει η Ελλάδα και βρει τον καλό της εαυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η ανωμαλία έχει χτυπήσει κόκκινο στη χώρα μας και κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που μας ωθούν προς την πλευρά της άποψης πως, το χειρότερο ζώο στον πλανήτη γη, είναι ο άνθρωπος. Βέβαια αν κανείς μελετήσει τη ζωή των ζώων και τη δραστηριότητά τους μέσα στο ζωικό βασίλειο θα δει επιθετικές συμπεριφορές, αλλά για λόγους προστασίας, καθώς και επιβίωσης.

Δυστυχώς όμως, στον αντίποδα και στο ζωικό βασίλειο των δίποδων ζώων, βλέπουμε οι επιθέσεις που αφορούν το «εγώ», να υπερτερούν τόσο το κομμάτι της άμυνας, όσο και το κομμάτι της επιβίωσης, ενώ πολλές φορές, αγγίζουν και ξεπερνούν το όριο της ανωμαλίας.

Μετά και από το τελευταίο περιστατικό παιδεραστίας, με τη δωδεκάχρονη η οποία έπεσε θύμα των ορέξεων του ανώμαλου 53χρονου, ο οποίος μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, θεωρώ πως πρέπει η Ελληνική Πολιτεία, να επαναφέρει την θανατική ποινή για ορισμένες κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις, όπως είναι ο βιασμός, η ασέλγεια σε ανήλικα, ο βιασμός ανηλίκων, ο φόνος εκ προθέσεως και εκ προμελέτης και αρκετά ακόμη. Ίσως να είναι η πιο ακραία, αλλά και τελευταία απέλπιδα προσπάθεια που μπορούμε να κάνουμε σαν χώρα, για να βρούμε τον καλό μας εαυτό.

Αλλά θα μου πείτε πως, με τόση ανωμαλία που καθημερινά τα κανάλια πλασάρουν, καθώς και αρκετοί πρωτοκλασάτοι διάσημοι, τι ψάχνεις!!

Αυτό το κτήνος το οποίο όχι μόνο βίασε τη 12χρονη, αλλά και την εξέδιδε όπως αποκαλύπτεται καθημερινά, με πελατεία η οποία να αποτελεί μια ουρά άλλων τεράτων που περίμεναν να συνευρεθούν ερωτικά με τη 12χρονη, θα πρέπει να στηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, μπας και μαζευτεί ο κάθε ανώμαλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου