Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα (Σάββατο 15/10) συγγενείς και φίλοι στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον δυο φορές «ασημένιο» Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που πέθανε χθες σε ηλικία 43 ετών, μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Η σορός του εκτέθηκε προς χαιρετισμό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης ενώ στη συνέχεια τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και ο ενταφιασμός του στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η αδερφή του και η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη, με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στο φέρετρο του Νικολαΐδη, τοποθετήθηκε η ελληνική σημαία, ενώ στην τελετή συμμετείχε και άγημα της Πυροσβεστικής, στην οποία ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν αξιωματικός. Υπήρχαν δεκάδες στεφάνια, ανάμεσα σε αυτά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ.

Ολυμπιονίκες, όπως ο Μιχάλης Μουρούτσος (Tae Kwon Do), ο Δημοσθένης Ταμπάκος (Κρίκοι) η Τασούλα Κελεσίδου (Δισκοβολία), αλλά και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ήταν εκεί.

Παρόντες μεταξύ πολλών άλλων στο τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου, όπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για τα θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου