Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς αποθέωσε τον κόσμο και… αποθεώθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς οδηγεί τον Παναθηναϊκό από νίκη σε νίκη, διαγράφοντας εντυπωσιακή πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» παραμένουν στην κορυφή, επτά βαθμούς μακριά από τον Βόλο και εννιά από την ΑΕΚ, οπότε ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί παρά να νιώθει… όμορφα, ωστόσο στις δηλώσεις του έδειξε πόσο ψύχραιμος και προσγειωμένος είναι.

  • Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε στην Cosmote TV, λέγοντας:

«Οι φίλαθλοι που ήταν εδώ και ο παλμός που είχαν μας κράτησαν στο παιχνίδι, δεν είναι επειδή θέλω να είμαι καλός μαζί τους αλλά επειδή ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στα 90′ μας έσπρωχνε ο κόσμος και για αυτό κερδίσαμε σήμερα μας βοήθησαν πάρα πολύ.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, δεν έχουμε συζητήσει το ρεκόρ, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε, είναι δύσκολο έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να αντέξουμε την πίεση».

Η ξέφρενη πορεία των «πρασίνων» έφερε την αποθέωση Γιοβάνοβιτς στην κατάμεση Λεωφόρο, η οποία ζει μεγάλες στιγμές, μέχρι στιγμής, και ενδεικτικό είναι το παρακάτω βίντεο από κόσμο, ο οποίος παραληρεί στις εξέδρες.

«Κλωτσιά στο δόντι»

Σε διαφορετική διάθεση και μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του συναδέλφου του Γιοβάνοβιτς, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος έκανε λόγο για «κλωτσιά στο δόντι», καθώς ο Άρης έχασε σημαντικό βαθμό στις καθυστερήσεις.

«Η απόδοση μας ήταν πολύ καλή. Για πολλοστή φορά τρώμε γκολ από στατική φάση. Στο τέλος, έπρεπε να διώξουμε την μπάλα και κάναμε ανόητο φάουλ.

λειπαν παίκτες-κλειδιά όπως είναι ο Μαντσίνι και ο Καμάτσο. Από την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πιο δυνατοί. Αυτό το αποτέλεσμα είναι κλωτσιά στο δόντι», ανέφερε ο Πάρντιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου