Η συμπαθής Εύη Στυλιανίδου, η συνεχής αβάντα στον Τσέπελη ως διευθύντρια Π.Ε. Ξανθης και οι... «δάσκαλοι» δημοτικοί σύμβουλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

H (πρώην;) καλή μου φίλη Εύη Στυλιανίδου, άσπονδη «εχθρός του Δήμαρχου Μύκης και «Ψευτομουφτήδων» Ντελή Ριτβάν που είναι... «αδελφούλης» ωστόσο με τον  Δήμαρχο Τσέπελη τον οποίο αβαντάρει η ίδια συνέχεια εδώ και λίγους μήνες...! Συνεχίζει να εκτίθεται..

*Κάνει δηλαδή ότι μπορεί προκειμένου να «διασώσει» το σημερινό σύστημα στο Δήμο Ξάνθης –και ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα σε αυτό, εγώ θα της πρότεινα μάλιστα να κατέβει και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δήμαρχο Iskece – μόνο που το κάνει τελείως... άκομψα και εκθέτει χωρίς λόγω όχι μόνο το Υπουργείο Παιδείας που την επέλεξε για την συγκεκριμένη θέση αλλά και, την... Εύη Στυλιανίδου!!

Καθότι το κάνει μέσα από επίσημα δελτία τύπου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης!!!

*Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Ξέρει πολύ καλά Εύη Στυλιανίδου  ότι οφείλει ως διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να βγάζεις δελτία τύπου και να μας ενημερώνει ναι μεν για θέματα της αρμοδιότητάς σου, είτε από το fb, είτε με email, χωρίς όμως σε αυτά να λειτουργείς ως... γραφείο τύπου του Τσέπελη, εγκωμιάζοντας μάλιστα το «ανύπαρκτο» έργο του, χρεώνοντάς του πράγματα που ούτε ο ίδιος γνωρίζει!

Γιατί  εκτός των άλλων. δυστυχώς σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και απορούν μάλιστα..

Καθότι όταν ο Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν ζητούσε την κεφαλή (σου) επί πίνακι, ο κοινός «αδελφούλης» σας  ο Τσέπελης, απαξίωσε να βγάλει έστω και μια ανακοίνωση λίγων σειρών  και να σε στηρίξει στην ΑΔΙΚΗ προσωπική επίθεση που δέχτηκες από τον συγκεκριμένο κύριο!

-Που  θίγεται και επαναστατεί μάλιστα όταν λέμε τα Πομοκοχώρια... Πομακοχώρια κι όχι... Τουρκοχώρια.

Και αντιλαμβάνεσαι βέβαια τι εννοώ...!

*Και για την ιστορία και πριν γίνεις κι εσύ... Παπαχρόνης, σου υπενθυμίζω μεταξύ άλλων τι έλεγε ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν για σένα λίγους μήνες πριν γιατί δεν παραχώρησες το σχολείο να κάνουν με τον γνωστό «Ψευτοϊμάμη» της Γλαύκης την προπαγάνδα τους:

«Ο Διευθυντής του Σχολείου και η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, αν και κάτοχοι πολλών ακαδημαϊκών τίτλων, αρνήθηκαν στους κατοίκους της Γλαύκης την παραχώρηση της χρήσης της αυλής του Δημοτικού σχολείου Γλαύκης με την αιτιολογία ότι, «ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΙΜ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ».

Απορρίπτουμε κάθετα, αυτή τη γνώμη της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου της Γλαύκης.

Σε τέτοιες απόψεις που μόνο καλό δεν κάνουν στην κοινωνική συνοχή, πάντα θα εκφράζουμε την αντίθεσή μας και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για την διατήρηση των παραδοσιακών πολιτιστικών μας εκδηλώσεων.

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΣ
  • ΝΤΕΛΗ ΧΟΥΣΕΙΝ ΡΙΤΒΑΝ»

*Σε αυτήν την απίστευτη προσωπική επίθεση  σε βάρος σου, εσύ Εύη Στυλιανίδη τι λές;

-Δεν όφειλε μαζί με τον Διδασκαλικό Σύλλογο, τον δημοτικό σύμβουλο και συνάδελφό σου Φάνη Παπαδάκη κλπ να σε στηρίξουν και να σου συμπαρασταθούν  με μια ανακοίνωση και ο Τσέπελης με την παρέα του;

Λέω…

*Άλλωστε όταν ο Φανουράκης κάθε τόσο «βγάζουν» με τον... μέντορά του όλα τα απωθημένα τους κατά κα των... «δασκάλων» δημοτικών συμβούλων Ξάνθης επειδή προφανώς δεν ψήφισαν για Συμπαραστάτη του δημότη αυτόν που ήθελαν..

- Δεν είναι ολίγον οξύμωρο εσύ να... «εγκωμιάζεις» το συγκεκριμένο σύστημα που ακούει περί «δασκάλων-δημοτικών σύμβουλων» και να χρησιμοποιείς τη θέση και το αξίωμά σου... προκειμένου μέσα από τις ανακοινώσεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να... «λιβανίζεις» το ανύπαρκτο έργο του;

Αντί να τον συμβουλεύεις έστω και τώρα... να πάρει ένα χαρτί τουλάχιστον αποφοίτου... Γυμνασίου πηγαίνοντας στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου