Σοκ στην Κάλυμνο: Γιατρός έκανε άμβλωση σε έγκυο και ξέχασε να αφαιρέσει το κεφάλι του εμβρύου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Κάλυμνο καθώς γιατρός που έκανε άμβλωση σε έγκυο γυναίκα, ξέχασε το κεφάλι του εβρύου μέσα στην κοιλιά της.

Μια γυναίκα 32 ετών από την Κάλυμνο, κατήγγειλε ότι τελέστηκαν σε βάρος της τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σωματικής βλάβης, αφού αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης της μήτρας από μικρή ηλικία, αλλά και γλίτωσε το θάνατο από σηψαιμία, καθώς ο καταγγελλόμενος προχώρησε σε έκτρωση λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε το έμβρυο που κυοφορούσε, τεμάχισε αυτό κατά την καισαρική επέμβαση που πραγματοποίησε και αμέλησε να αφαιρέσει το κεφάλι του από την κοιλιακή της χώρα.

Μάλιστα, ο γιατρός φέρεται να προχώρησε σε επέμβαση, παραλείποντας να ακολουθήσει οδηγίες εξειδικευμένου συναδέλφου του νοσοκομείου της Αττικής.

Με την αγωγή της κατά του νοσοκομείου διεκδίκησε αποζημίωση συνολικού ύψους 300.000 ευρώ για τις βλάβες που υπέστη.

Ακόμη, εξετάστηκε χθες σε δεύτερο βαθμό από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά (μεταβατική έδρα Ρόδου), η έφεση που άσκησε το νοσοκομείο Καλύμνου κατά αποφάσεως που έκανε δεκτή εν μέρει αγωγή που ασκήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση της βαρύτατης ιατρικής έκθεσης από την οποία προκλήθηκε βαριά βλάβη στην υγεία νοσηλευόμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου