Συνεχίζουν οι Αστυνομικές Σχολές της χώρας να αποτελούν πόλο έλξης χρημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Για τις τοπικές κοινωνίες και όμως εν έτει 2022 εδώ στην Ξάνθη, κάποιοι την μετέτρεψαν σε φυλακή και κάποιοι συνεχίζουν να τη θέλουν έτσι, διατηρώντας αυτό το έγκλημα…

  Ως ένα έγκλημα το οποίο έλαβε χώρα στην Ξάνθη και συνεχίζει, μπορεί να χαρακτηριστεί η εν μια νυχτί μετατροπή της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης σε φυλακή λαθρομεταναστών. Ένα στολίδι, ένα κόσμημα, ένας πόλος έλξης χρημάτων για την πόλη μας, θανατώθηκε πριν χρόνια και συνεχίζει να αποσυντίθεται ως έννοια, τη στιγμή που γειτονικές και όχι μόνο πόλεις, απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη από την λειτουργία των Αστυνομικών Σχολών.

Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν, πριν χρόνια βέβαια, να μετατρέψουν την Ξάνθη από Κοιτίδα πολιτισμού, ανάπτυξης και οικονομικής άνθισης, σε μια χαβούζα ψυχών που αργοπεθαίνουν αφημένες στη μοίρα τους.

Ξέρω πως σήμερα τα λόγια μου και οι εκφράσεις δεν θα αρέσουν σε πολλούς, δεν θα αρέσουν σε αυτούς που τους έχει παρασύρει η έπαρση και η αλαζονεία, όμως δεν πρόκειται να σταματήσω να μεταφέρω και γραπτώς αυτά που αισθάνομαι, αυτά που νιώθω, αυτά που βλέπω γύρω μου να συμβαίνουν και θα συνεχίσω να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου