Εύη Στυλιανίδου: «Όλοι μαζί μπορούμε και θα κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη για την Ελλάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Δεν κρύβει την ικανοποίηση της η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ξάνθη κα Εύη Στυλιανίδου για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο δημοτικό αμφιθέατρο.

  • Η ίδια σε ανάρτηση της αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύσσωμη η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης τίμησε την Επέτειο των 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή! Χρονικό από την Συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου κ. Θεοδοσιαδου!

Εξαιρετικές χορωδίες των 4ου και 14ου Δημοτικών σχολείων με την διεύθυνση των μουσικών κ. Μπαλτζοπουλου και κ. Αναστασιάδου

Ακολούθησε η σπουδαία θεατρική παράσταση από του εκπαιδευτικούς του 5ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης, δικής τους σκηνοθεσίας.

Οι άοκνες, πολύωρες και πολυήμερες προσπάθειες των εκπαιδευτικών και των μαθητών για το σημερινό αποτέλεσμα κέρδισαν το ενθουσιωδες χειροκρότημα από το υπέροχο κοινό του κατάμεστου Δημοτικού αμφιθεάτρου.

Για άλλη μια φορά νιώθω υπερήφανη που υπηρετώ στη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με άξιους συναδέλφους και με την υπόσχεση ότι  όλοι μαζί μπορούμε και θα κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη για την Ελλάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου