Τα ερωτήματα στον Καραμανλή για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα των Δήμων και της Περιφέρειας ΑΜΘ και οι πολίτες τα κορόιδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι σημαντικών εξελίξεων που αφορούν τα Μέσα μας -όλα μπορούμε να τα παλέψουμε εκτός από τους θανάτους και τα σοβαρά προβλήματα υγείας-, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο. Θα βγούμε και πάλι πιο δυνατοί από πριν, γιατί γεννηθήκαμε «Μαχητές».
Τις πιο όμορες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμη...κι αυτό πάει και στα θεατρικά και καλλιτεχνικά.

*Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής λοιπόν θα εκπροσωπήσει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ημέρα Απελευθέρωσης της Πόλης την Κυβέρνηση. Καλώς να ορίσει, αλλά είναι και μια ευκαιρία να μας απαντήσει, αν τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα των Δημάρχων και Αντιπεριφερειαρχών της ΑΜΘ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους ή και να πηγαίνουν ακόμη και διακοπές με αυτά οι αυτοδιοικητικοί.

*Και φυσικά κλασσικά -ειδικά για τη Ξάνθη-, είναι τα παραδείγματα του Δήμαρχου Τσέπελη και του «αδελφού» του Ντελή Ριτβάν του Δήμου Μύκης. Που δεν χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά τζιπ του Δήμου και του ΥΠΕΧΩΔΕ και για τις επαγγελματικές τους δουλειές και τα....τραπέζια τους, αλλά και το ότι τα παρκάρουν προκλητικά στο πάρκινγκ του σπιτιού ή του μαγαζιού τους!


Άλλωστε ο Αχιλλέας Καραμανλής είναι ενημερωμένος πλήρως και για τις παράνομες και προκλητικές συμπεριφορές τους, αλλά και το ότι οι υπόλοιποι δημότες θεωρούν εαυτούς κορόιδα.

-Εκτός τελικά αν είναι υπεράνω των Νόμων όλων αυτοί και η οικονομική κρίση και η ακρίβεια, είναι μόνο για τα .... κορόιδα τους πολίτες. Εμάς δηλαδή....!

(σ.σ. Αχιλλέα μήπως εκθέτεις και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με όλα αυτά;)

(σ.σ. Υπενθυμίζω ότι από σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα σταματήσει η οριζόντια επιδότηση των 15 λεπτών (με Φ.Π.Α.) ανά λίτρο στο diesel είναι για να εξοικονομηθούν πόροι και να επιδοτηθεί η τιμή πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου και για πρώτη φορά θα είναι πιο ακριβή της τιμής της βενζίνης!!! Κι ο νοών νοείτω...).

*Οι αποζημιώσεις του Μαΐου 2022 για τις τρομερές χαλαζοπτώσεις στο Νομό μας θα ‘ρθουνε αυτές τις μέρες...!

Μπορεί όμως ο λαλίστατος και άφαντος Κυβερνητικός βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης να μας πει, «τι αποζημιώσεις θα πάρουν οι αγρότες που επλήγησαν στο Δήμο Παγγαίου» και τι αποζημιώσεις οι αγρότες που επλήγησαν στους Δήμους Τοπείρου και Αβδήρων; Και έπαθαν ολική ζημία στα ακτινίδια και τα λοιπά αγροτικά προϊόντα τους;

*Βέβαια από το Σπύρο Τσιλιγγίρη εφόσον τον γνωρίζει και λίγο μάλιστα, δεν περίμενε κανείς και κάτι καλύτερο...

Μακράν ο χειρότερος, ανύπαρκτος και άφαντος βουλευτής στην πολιτική ιστορία της Ξάνθης.

*Μπορεί να τον κατηγορούνε ορισμένοι τον Φανουράκη (κι εγώ...)

για πολλά και διάφορα αλλά αυτός τουλάχιστον πληρώνει και κερνάει στις παρέες, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν... «καβούρια» στις τσέπες τους και μάλιστα με υψηλές περιουσίες, πληρώνουν μόνο μέσω... ανεξέλεγκτων τιμολογίων που χρεώνουν είτε στο Δήμο, είτε στον Οργανισμό που είναι Πρόεδροι!! Και πολλές φορές ζητάν μάλιστα και διπλάσια τιμολόγια για να βάλουν τα μισά λεφτά στην... τσέπη όταν πληρώνονται οι επιχειρηματίες!

(σ.σ. Μέχρι που εις εκ των επιχειρηματιών τους ΣΙΧΑΘΗΚΕ και τους είπε να μην ξαναπατήσουν στο μαγαζί του...).

*Τώρα θα με ρωτήσουν βέβαια ορισμένοι, ποιοι υπάλληλοι ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ για την πληρωμή αυτών των ενταλμάτων και βάζουν τις ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ τους, είτε από την Οικονομική Υπηρεσία, είτε από το γ4αφείο του Δημάρχου, είτε από το Κέντρο Πολιτισμού κλπ.

Ε, αν υπάρχει ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντιπολίτευση και ο Δήμαρχος λέγεται... Τσέπελης, τι τα ψάχνεις και τα ρωτάς όλα αυτά; (Μέχρι ν' ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου φυσικά...)

*Πρόταση της στήλης Ο Δήμαρχος Τσέπελης που όπως έμαθα, έκανε ΑΠΟΔΕΚΤΗ την γραπτή παραίτηση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης Σταμάτη Σταματιάδη, -από τους πλέον αξιόλογους τελικά που είχε συνεργάτες μαζί με τον Γιάννη Μπούτο και τον Γιάννη Ζερενίδη, έχει μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσει το... ταλέντο και τις ικανότητες του... Αφεντούλη Τσακιρίδη, που εκτός των άλλων, να εισπράττει και μια αντιμισθία!!!
  • Και υπογράφει τα πάντα χωρίς δισταγμό!!!
  • Η καλύτερη επιλογή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου