Οι βασικοί λόγοι που ένας παντρεμένος θα επιλέξει να πάει με άλλη γυναίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γιατί δεν τους αρκεί η σύζυγος και ψάχνουν ερωμένη; Η ζωή έχει δείξει πως ο άνδρας δεν ερωτεύεται πάντα την ερωμένη περισσότερο από ό,τι την σύζυγο, ενώ σπάνια αφήνει την σύντροφό του για το νέο αίσθημα.

Πολλοί άνδρες θέλουν να ξορκίσουν το πέρασμα του χρόνου και να επιστρέψουν στα χρόνια της νιότης τους όταν έβγαιναν με φίλους τους στα μπαρ και επέστρεφαν στο σπίτι ως τα ξημερώματα. Κάποιοι το κάνουν αλλά δεν το ανέχονται όλες οι γυναίκες. Πολλοί διστάζουν να βάλουν τέλος στη σχέση τους φοβούμενοι την μοναξιά αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να ζήσουν χωρίς σεξουαλικό πάθος. Και το αναζητούν σε άλλες γυναίκες…

  • Περισσότερος χρόνος κάτω από τα σεντόνια

Ο βασικός λόγος που οι άνδρες αναζητούν ερωμένη είναι ότι με αυτήν θα χουν περισσότερο χρόνο να πειραματιστούν και να κάνουν πράγματα που με την γυναίκα τους δεν μπορούν.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγο επιβεβαιώνει ότι 80% των παντρεμένων ζευγαριών έχουν αρκετές εξωσυζυγικές επαφές τον μήνα. Και ότι αυτό αλλάζει ανάλογα με τον χρόνο που το ζευγάρι είναι μαζί.

Κατά το πρώτο έτος η επιθυμία για sεx είναι έντονη. Οι ορμόνες είναι σε υψηλά επίπεδα. Στα τρία χρόνια εμφανίζεται ένα τυπικό εμπόδιο, επειδή τα ζευγάρια ενοποιούνται, αρχίζουν να αμφισβητούν τη σχέση τους και συχνά χάνεται η σεξουαλική γοητεία.

  • Λένε αντίο στη μονοτονία

  Σύμφωνα με το περιοδικό La Prensa, οι άνδρες ψάχνουν άλλη γυναίκα για να σπάσουν την μονοτονία. Με την ερωμένη κάνουν διαφορετικά πράγματα. Βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και τους αρέσει η προσδοκία της αποπλάνησης.

Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό από το να επιστρέφουν σπίτι να βλέπουν την σύζυγο και τα παιδιά τους και να πρέπει να βοηθήσουν σε δουλειές του σπιτιού.

  • Νιώθουν χτυποκάρδι

Θυμάστε εκείνες τις μέρες που γνωριζόσασταν; Πολλοί άνδρες δεν θέλουν να το ξεχάσουν. Είναι οι μέρες που ανακαλύπτατε ο ένας τον άλλον αλλά αυτή η μαγεία χάθηκε με τον καιρό αφού παραγνωριστήκατε… Κάποιοι άνδρες όμως θέλουν να νιώσουν και πάλι αυτή τη συναισθηματική φόρτιση.

  • Νέο ενδιαφέρον

  Με τις εκατοντάδες υποχρεώσεις των παιδιών, του σπιτιού και της δουλειάς μπορεί να νιώθει πως τον παραμελείτε και δεν του δίνετε σημασία. Έτσι, συχνά βρίσκει κάποια άλλη πιστεύοντας πως θα του δίνει περισσότερη σημασία.

  • Θέλει να νιώθει την αδρεναλίνη του ψηλά

  Η έλξη για κάτι που θεωρείται απαγορευμένο είναι κάτι στο οποίο λίγοι μπορούν να αντισταθούν. Είναι η αίσθηση ότι διατρέχει τον κίνδυνο πως αν η παράνομη σχέση αποκαλυφθεί θα τα χάσει όλα…

  • Είναι πάντα διαθέσιμη

  Και γι’ αυτό λέγεται ερωμένη. Είναι διαθέσιμη. Περιποιημένη. Ποτέ ατημέλητη και παρατημένη. Η επιθυμία της γι’ αυτόν τον κάνει ευτυχισμένο και είναι πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Αυτές που δεν έχουν ταμπού θα βγουν μαζί του στον δρόμο χέρι χέρι. Συνήθως προτιμούν τις νέες επειδή είναι πιο όμορφες, γεμάτες ζωή και με όρεξη να ανακαλύψουν τον κόσμο.

  • Δεν τους δημιουργούν προβλήματα

  Όταν γυρνάει στο σπίτι του δεν θέλει να ακούει για προβλήματα των παιδιών ή την έλλειψη χρημάτων. Η ερωμένη θα προσπαθήσει να ανακουφίσει τον άνδρα από τα προβλήματά του χωρίς να του φορτώσει άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου