ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η Αγάπη συνεχίζει τις εξορμήσεις για την αιμοδοσία και τον μήνα Οκτώβριο με μια απογευματινή αιμοδοσία στην περιοχή του Δήμου Αβδήρων και τέσσερα (4) χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ξάνθης.

Σας καλούμε σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και τις διευθύνσεις των εμπορικών καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Κέντρου Flamingo Retail Park sto 4oχιλ. της Ε.Ο. Ξάνθης-Πόρτο Λάγους και στην κατά σειρά πεντηκοστή τέταρτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, από τις 16:00μμ έως και τις 20:30μμ στο κατάστημα PRAKTIKER.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει κάποιες φορές το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε στο Νοσοκομείο μας.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στους κατοίκους της περιοχής και των γύρω οικισμών όπως της Φελώνης, των Πηγαδίων, του Νέου και Παλιού Ζυγού και των Βαφέικων, αν είναι και αισθάνονται γεροί και ευλογημένοι που έχουν την υγεία τους, να έρθουν να μας βοηθήσουν αιμοδοτώντας για όλους όσους δεν είναι τόσο τυχεροί…

Παρακαλούμε επίσης τους εθελοντές αιμοδότες- μέλη του συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ» από την γύρω περιοχή αλλά και από την πόλη της Ξάνθης, οι οποίοι έχουν ομάδες αίματος αρνητικές, να προσέλθουν και αυτοί για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου μας στις συγκεκριμένες ομάδες.

Ερχόμαστε τέλος να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

Απλώς αν κάποιος έχει νοσήσει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας θα πρέπει να έχουν περάσει 28 ημέρες από την ημέρα νόσησης και να μην έχει καθόλου συμπτώματα στη συνέχεια.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

  • Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
  • Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου