Αφεντούλης Τσακιρίδης: “Προσφέρουμε με τις δυνάμεις μας για το καλύτερο της πόλης μας”

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παρεχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού “Αγάπη για την Ξάνθη μας” Αφεντούλης Τσακιρίδης στη χθεσινή  πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του “Star 88,8 fm” στον Κοσμά Γεωργιάδη.

Αμεση ήταν η απάντησή του στο ερώτημα αν υπάρχει σήμερα η “Αγάπη για την Ξάνθη μας”.

“Είναι αυτονόητο. Καλώ όλους όσοι αναρωτιούνται ν’ ακούσουν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να δουν πόσα είναι τα μέλη και ποιος ο επικεφαλής”.

  • Το Σαββατοκύριακο θα κοινοποιηθεί η κοινή απόφαση των πέντε δημοτικών συμβούλων της παράξης για τον νέο επικεφαλής.
  •  Οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης είναι:
  • Αφεντούλης Τσακιρίδης, Χάρης Διαφωνίδης, Δημοσθένης Γεωργιάδης, Χρήστος Παπαχρόνης και Σοφία Παπαδοπούλου

“Συχνά” μας είπε “γίνονται παραταξιακές συγκεντρώσεις με τη συμμετοχή φίλων και μελών. Συζητάνε μαζί μας, μας συμβουλεύουν και καταθέτουν τις προτάσεις τους.Είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Είναι τυπικό ποιος θα είναι ο συντονιστής της παράταξης. Δεν έχουμε αφήσει ούτε τις ιδέες μας, ούτε τις αξίες μας”.

  • Στην ερώτηση πως κρίνει τη λειτουργία της δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα τόνισε:

“Είμαστε στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης για να κάνουμε αντιπολίτευση αλλά και συμπολίτευση εκεί που χρειάζεται και πρέπει. Είπαμε από την αρχή ότι θα βάλουμε πλάτη εκέι που πρέπει, το κάνουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μας για το καλό της πόλης μας. Αυτό έχει ανάγκη η πόλη. Εχει ανάγκη από πλάτες. Πρέπει να ξεχάσουμε τα προηγούμενα χρόνια στασιμότητας. Για κάποια θέματα η δημοτική αρχή έχει αποφασίσει σωστά και άλλα πρέπει να βελτιωθούν.”

  • Για την παραίτηση του Γιάννη Παπαχρόνη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου είπε:

 “Είναι σεβαστές οι αποφάσεις του. Θα συνεχίζει να προσφέρει και στην παράταξη. Είναι μαζί μας”.

  • Στο ερώτημα αν οι θέσεις που κατέχουν ο ίδιος σύμβουλος πολιτικής προστασίας και ο Χάρης Διαφωνίδης στο δημοτικό ραδιόφωνο είπε:

 “Είναι άμισθες οι θέσεις. Προσφέρουμε με τις δυνάμεις μας για το καλύτερο της πόλης μας”.

  • Για το αν η “Αγάπη για την Ξάνθη μας” θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές το 2023 δήλωσε:

“Συλλογική θα είναι η απόφαση της διευρυμένης παραταξιακής ομάδας και των πέντε δημοτικών συμβούλων για την κάθοδο ή όχι της παράταξης μας στις εκλογές. Θέλουμε να είμαστε στα δρώμενα της πόλης. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου