Διαγράμμιση διαβάσεων σε κεντρικούς δρόμους, σχολεία και γειτονιές της Ξάνθης εδώ και τώρα κύριε Ζερενίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Φίλος ο Γιάννης Ζερενίδης, όμως φιλτάτη και η αλήθεια. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Ξάνθης με την έλλειψη διαγράμμισης στις διαβάσεις. Κεντρικοί δρόμοι, σχολεία και γειτονιές της πόλης μας , στερούνται των βασικών και ειλικρινά απορώ με το πώς είναι δυνατόν μετά από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, να ανέχονται αυτήν την κατάσταση, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Αντ’  αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης. Δηλαδή κύριοι Τσέπελη, Φανουράκη, Ζερενίδη , είστε ευχαριστημένοι με το έργο της δημοτικής σας αρχής σε αυτόν τον τομέα!!!!

Και μη μου πείτε πάλι πως βγάλατε διαγωνισμό τόσα εκατομμύρια και χιλιάδες ευρώ, γιατί η ανακολουθία σας δεν έχει προηγούμενο. Εδώ και τώρα βγάλτε εργολάβους, συνεργεία, στην ανάγκη πληρώστε τους και από τις αντιμισθίες σας, αλλά διαγραμμίστε τις διαβάσεις στην Ξάνθη… Για να μη θυμηθώ το πόσο άμεσα και πως βρήκατε τρόπο να βάψετε τις δυο τρεις διαβάσεις , προκειμένου να πραγματοποιηθεί το συνέδριο των Γενικών Γραμματέων που διοργάνωσε η Σοφία. 

Για τα μάτια της Σοφίας εκεί πηγαίνατε όλοι φωτοβολίδες. Για τα μάτια χιλιάδων παιδιών που πάνε στα σχολεία χωρίς να υπάρχουν οι διαβάσεις, δεν είδα να καίγεστε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου