Απίστευτο! Δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ξάνθης για την μεταφορά εγχειρισμένης 94χρονης γριούλας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια
Σπύρο Τσιλιγγίρη αφού δεν έχει το Νοσοκομείο Ξάνθης ασθενοφόρα, να δρομολογηθούν τα μαϊμού ...ασθενοφόρα του Δήμου Τσέπελη που κυκλοφορούσαν επί μήνες στη πόλη χωρίς πινακίδες!!! Γίνεται;
Απίστευτο! Κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με καταγγελία τηλεθεάτριας της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ του Πάνου Παπαδόπουλου, «Εν έτη 2022, δεν υπήρχε την περασμένη Τρίτη 11 Οκτωβρίου ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ξάνθης για την μεταφορά εγχειρισμένης 94χρονης γριούλας!!».


-Σύμφωνα με την καταγγελία, η γριούλα, γιαγιά της τηλεθεάτριας, εγχείρισε το πόδι της στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης με τους τρομερούς άριστους γιατρούς –τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα- ωστόσο όταν ήρθε την περασμένη Τρίτη η στιγμή να την μεταφέρει στο σπίτι τη εγγονή της, της είπαν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ και θα έπρεπε να την... μεταφέρει με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!!
  • -Κι αν δεν έχουμε 100-150 ευρώ, τι θα κάνουμε; Ρώτησε τον Πάνο Παπαδόπουλο...
  • -Και τι κάνατε; Την ρώτησε αυτός...;
  • -Την μετέφερα με το αυτοκίνητό μου, απάντησε!
*Και ακολούθησε τηλεφώνημα και από τις Σέρρες για την ίδια απαράδεκτη κατάσταση με το εκεί Νοσοκομείο, που διαθέτει και Υπουργό που λέγεται Κώστας Καραμανλής, από ασθενή που περιμένει 2.5 χρόνια για να εγχειριστεί κι όταν πήγε στην εκεί Ορθοπεδική κλινική, του είπαν περιμένουν άλλοι 800 στη σειρά, θα περιμένεις, ή πήγαινε σε ιδιωτική κλινική!!!
  • -Θα περιμένω ... 10 χρόνια;
  • -Μέχρι τότε θα πεθάνω, διερωτήθηκε έξαλλος ο Σερραίος ασθενής!!!
  • Δηλαδή μιλάμε για ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου!!
*Τουτέστιν αν δεν έχεις λεφτά να πας σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ή στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ Διαβαλκανικό, τι γίνεται Θάνο Πλεύρη; Απλά... Πεθαίνεις;; !!! Όπως μου είπε κάποια στιγμή και ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης Τάσος Καραδέδος;;;

Και ο φίλος του Ματθαίου Σαββίδη και ιδιώτης χειρούργος Σπύρος Τσιλιγγίρης που χαρακτηρίζεται πλέον, ο... ΑΦΑΝΤΟΣ βουλευτής;

Απλά πας στο ιατρείο του για μια εξέταση κι όταν κάτι εντοπίσει, σε παραπέμπει κατευθείαν σε συγκεκριμένους χειρούργους ιδιώτες μεγαλογιατρούς; Λέω...

*Και για μια απλή αφαίρεση λιπόματος στο ιατρείο, 100 ευρώ παρακαλώ, το... ελάχιστον;! Και σε στενή συνεργάτη μου μουσουλμάνα παρακαλώ! Η οποία του το είπε κιόλας... αλλά χαιρετισμούς δεν μου έστειλε!

(Σ.Σ. Αλήθεια Σπύρο Τσιλιγγίρη με τα μαϊμού ασθενοφόρα του Δήμαρχου Τσέπελη που κυκλοφορούσε επί μήνες παράνομα ως... ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ο Ξυνίδης των Τεχνικών υπηρεσιών τι γίνεται; Να μεταφέρουν αυτά τους ασθενείς που ΔΕΝ έχουν από το Νοσοκομείο στα σπίτια τους...).


*Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι μέχρι τον Τσίπρα έχει φτάσει πλέον το θέμα του «Τούρκου» βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ και το μήνυμα που έχει πάρει ο συγκεκριμένος κύριος είναι ότι βρίσκεται στο… τσακ για διαγραφή!

Καθότι κάνει τρομερή ζημιά στο κόμμα πανελλήνια, ακόμη κι αν αυτός τους λέει ότι «ανεβαίνει στη μειονότητα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου