Φονικό στην Καβάλα: Η 31χρονη Άννα είχε δανείσει στον 56χρονο δολοφόνου τους, 15.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Νέα στοιχεία σχετικά με το διπλό φονικό στην Καβάλα έρχονται στο «φως» καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε ενισχύσει με μεγάλο χρηματικό ποσό τον 56χρονο πρώην σύντροφό της.

Πριν από τρεις μήνες, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διαπίστωσε– αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και αφού είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της- πως δεν έχει άλλα χρήματα καθώς ό,τι οικονομίες είχε, είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά.

Ωστόσο, δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε. Απόδειξη, σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

Όσο για το πώς γνωρίστηκε με τον 56χρονο, η 31χρονη γραφίστρια και φωτογράφος που δημιούργησε από την αρχή ένα βιβλίο αφιερωμένο στη «Λεκάνη», όπου κάτοικοι του χωριού φωτογραφήθηκαν για τις 164 σελίδες του και μίλησαν για τη ζωή τους αποκλειστικά σε εκείνη, πήγε στο χωριό πριν από τέσσερα χρόνια χωρίς να μιλάει καθόλου ελληνικά. 

Τότε είναι που τον γνώρισε, κατά τη διάρκεια του φωτορεπορτάζ και σαγηνεύτηκε από τον τρόπο ζωής και τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου