Δεν υπάρχουν σχόλια


Την όγδοη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας στη Φθιώτιδα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.
 Οι πράσινοι με την νίκη τους παρέμειναν στην κορυφή με… μαθήματα προπαίδειας, έχοντας 24 βαθμούς, έξι περισσότερους από την ΑΕΚ και επτά από το Βόλο, ενώ ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν 14 και 12 βαθμούς αντίστοιχα και αναμετρώνται αύριο Δευτέρα (20.00) στο «Καραϊσκάκης». Ο Άρης, επίσης, προσεχής αντίπαλος των πρασίνων στο πρωτάθλημα (Κυριακή 23/10, 19/30) έχει 13 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του από το πρώτο μέρος και να ανοίξει το σκορ στο 23′ με τον Παλάσιος, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπερνάρ.

  • Το 0-1 με τον Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός ήλεγχε τον αγώνα, είχε ακόμη μια καλή στιγμή στο 28′, ενώ η Λαμία απείλησε μία φορά με τον Μανούσο. Στο δεύτερο μέρος άρχισαν… οι τραυματισμοί για τον Παναθηναϊκό, με τον Αϊτόρ να αποχωρεί αρχικά από το παιχνίδι. Στη συνέχεια, ήταν σειρά του Τσέριν να αποχωρήσει. Οι τραυματισμοί πάντως δεν σταμάτησαν εκεί για τους πράσινους, καθώς αποχώρησαν οι Ιωαννίδης (έσπασε τη μύτη του), Τρουιγιέ και Παλάσιος! Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις ευκαιρίες των Βέρμπιτς και Μάγκνουσον κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τον Σάντσες στο 73′ με διπλή προσπάθεια, μετά από κόρνερ του Μπερνάρ.

  • Και το 0-2 από τον Σάντσες

Οι πράσινοι πανηγύρισαν με τον κόσμο τους την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά η ανησυχία είναι έκδηλη για τους τραυματισμούς…

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (79′ Ρόμανιτς), Τζανδάρης (67′ Σλίβκα), Ντε Βινσέντι (82′ Μαρμεντίνι), Ασκόφσκι (46′ Νούνιες), Μανούσος (78′ Γιακουμάκης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν (52′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (79′ Γκάνεα), Παλάσιος (79′ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (71′ Τρουιγιέ), Αϊτόρ (46′ Βέρμπιτς).



































 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου