Οι «16» από τους «17» διώκτες έδωσαν το παρόν σε εκδήλωση του Τουρκικού Προξενείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ι ναι πολλά τα μηνύματα που πρέπει να αποκωδικοποιηθούν αναφορικά με την δράση των παρακρατικών δομών των εγκαθέτων του τουρκικού Προξενείου.

Κάποια, εξ αυτών έχουν παρουσιαστεί αλλά φαίνεται ότι η μεγάλη εικόνα θα φανεί στον καταρτισμό των ψηφοδελτίων σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, όπου θα φανεί η συμμετοχή των τουρκοπροξενικών υποψηφίων και το ενδεχόμενο της αυτόνομης καθόδου του ΚΙΕΦ.

Σήμερα, πάντως, ήταν όλοι εκεί (εκ των 17) πλην του κ. Μπουρχάν Μπαράν τον οποίον κι «εκπροσωπούσε» ο «ξεβολεμένος» παραμουφτής κ. Μουσταφά Τράμπα, του οποίου η στυλιστική έμφαση ήταν παράταιρη με το dress code της εκδήλωσης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της εμφάνισης του εκλεκτού της ΝΔ κ. Μουσταφά Κατραντζή και του κ. Χασάν Χασάν του κ. Αντ. Γραβάνη  σε όλο αυτόν τον συρφετό της “προξενικής μειονότητας” , καθώς έρχεται σε σύγκρουση με την μέχρι τώρα δημόσια στάση τους σε αντίθεση με τους κ. Αχμέτ Ιμπράμ και κ. Ταρκάν Μουλταζά που δεν έκρυβαν τις σχέσεις τους με τον βαθύ πυρηνα του Προξενείου.

  • Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2022
  • Ο «γενναίος» Δήμαρχος Σαπών…

Εντύπωση προκάλεσε η guest star εμφάνιση του Δημάρχου Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου στην δεξίωση του τουρκικού Προξενείου, καθώς ήταν ο μόνος  εκ των Χριστιανών αιρετών που τίμησε τον οικοδεσπότη κ. Μουράτ Ομέρογλου.

Απορίας άξιον το πώς αποφάσισε να παραβρεθεί, αλλά μάλλον οφείλεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα εσωτερικά του δήμου του και την αποσυσπείρωση του συνδυασμού.

Παραμένει μυστήριο, πάντως, πώς γίνεται ο οικοδεσπότης του Οικουμενικού Πατριάρχη και της Προέδρου της Δημοκρατίας να τιμά τον υβριστή και διώκτη τους και να μην αφουγκράζεται την τοπική κοινή γνώμη.

ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου