Σήμερα (14.30) συνεδριάζει ΕΚΤΑΚΤΩΣ η ΔΕΥΑΞ! Ανύπαρκτη εντελώς η αντιπολίτευση, το «ναι» των μελών-αντιδημάρχων, απαιτεί ο Ι. Καμαρίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Ποια είναι τα δυο «μεγάλα» έργα της ΔΕΥΑΞ για τα οποία έγινε ο... διεθνής διαγωνισμός αλλά προκάλεσαν το «ενδιαφέρον» του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣYΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!
*Αίσθηση από τις χθεσινές αποκαλύψεις του «Μ» για τις... δυο «αποζημιώσεις» για το εκτός έδρας ταξίδι του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο Ελεγκτικό Συνέδριο! Εταιρεία της Κομοτηνής με έδρα την.... Αθήνα πίσω απο τα δυο έργα του Διεθνή διαγωνισμού;
Σήμερα στις 14.30 συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ μετά από πρόσκληση του Προέδρου της εταιρείας Ιπποκράτη Καμαρίδη και τα «κενά» που εμφάνισαν οι φάκελοι δυο Ευρωπαϊκών διαγωνισμών ύψους 10 εκατ. ευρώ συμπτωματικά όπως λέγεται στην ίδια εταιρεία με έδρα την Αθήνα αλλά στην ουσία πρόκειται περί... Κομοτηναίων !!!
Σημειώνεται ότι 24 και 25 Οκτωβρίου βρέθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο Ιπποκράτης Καμαρίδης αλλά και Δήμαρχος Τσέπελης, με τον πρώτο μάλιστα να συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία μάλιστα θα συμμετάσχει σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά από απουσία δυο μηνών τουλάχιστον και ο (πρώην μάχιμος...) Φάνης Παπαδάκης, ο μόνος που στην ουσία έχει «απομείνει» από την αντιπολίτευση μετά την «βροντερή» παραίτηση της Ελένης Χατζηγεωργίου από μέλος του Δ.Σ. και την συνεχή απουσία της Ελισσάβετ Παυλίδου. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από χθες ασκούνται «πιέσεις» από τον Δήμαρχο Τσέπελη στους αντιδημάρχους –μέλη του Δ.Σ. να υπογράψουν στα δυο μεγάλα «έργα» του Ιπποκράτη Καμαρίδη που προκάλεσαν την παρέμβαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του «Μ» για τις δυο... εκτός έδρας αποζημιώσεις για το ίδιο διήμερο (24 & 25 Οκτωβρίου) του Προέδρου, τόσο από το Δήμο Ξάνθης, όσο και από τη ΔΕΥΑΞ!!!
Και οι δυο μάλιστα υπογράφηκαν την ίδια μέρα (24/10) με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη να λαμβάνει συνολικά
Χαρακτηριστικά και τα δυο επίσημα έγγραφα που δημοσιεύσαμε χθες με τον Φανουράκη μάλιστα να υπογράφει τη μια απόφαση ύψους 380 ευρώ για το 2ήμερο 24 & 25 Οκτωβρίου και του Ιπποκράτη Καμαρίδη την άλλη ύψους 331 ευρώ με τον... εαυτό του για το ίδιο χρονικό διάστημα 711 ευρώ!
Διαβάστε τα δυο έγγραφα ντοκουμέντο του "Μ" αλλά και τα έγγραφα που αφορούν τα έργα για τα οποία κάλεσε το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη.
(σ.σ. Αλήθεια ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ τον Φανουράκη ότι για την μετακίνησή του έχει βγάλει εκτός έδρας και ο ίδιος για τον...εαυτό του;)










Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου