Λεβαδειακός όπως… ΟΦΗ: Το δις εξαμαρτείν για τον ΠΑΟΚ, πέταξε (1-1) ξανά βαθμούς στις καθυστερήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια


Όπως ακριβώς και κόντρα στον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις και στη Λιβαδειά και πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς (1-1) απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ευτύχησε να προηγηθεί με τον Νάρεϊ στο 73’ ολοκληρώνοντας υποδειγματικά μια φάση αντεπίθεσης για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή μέχρι εκείνο το σημείο στο ματς, είχαν και δοκάρι με τον Κούρτιτς στο 48’ και άλλες ευκαιρίες.

Η ανωτερότητά τους καρποφώρησε στο 73’ με το τέρμα του Νάρεϊ, όμως, μια αδράνεια στις καθυστερήσεις στοίχισε και πάλι. Όπως και στο Ηράκλειο…

Ήταν το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων και απόκρουση του Κοτάρσκι, η μπάλα στρώθηκε στον Μπελμόντ, ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην άμυνα του ΠΑΟΚ και ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο φινάλε να φτάσουν ακόμη και στη νίκη. Ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ζίβκοβιτς πάνω στον Μουτίνιο, όμως, μετά από έλεγχο της φάσης μέσω το VAR πήρε πίσω την απόφασή του και το πέναλτι μετατράπησε σε φάουλ εκτός περιοχής.

Ο Κοτάρσκι απέκρουσε το φάουλ του Μουτίνιο και ο Μπαχανάκ αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (90’+5′ Τζημόπουλος), Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56′ Mπαχανάκ) Τορό (69′ Μπελμόντ), Δούμτσιος (56′ Τσιριγώτης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61′ Βιεϊρίνια, 72′ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (84′ Σβαμπ), Γκορντεζιάνι (61′ Ολιβέιρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου