Γυναίκες ποζάρουν και φωτογραφίζονται… Κάθε νεαρή κοπέλα τραβά κατά μέσο όρο τρεις selfies την ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Οι selfies ξεπερνούν τα όρια του τεχνολογικού trend και εξελίσσονται σε παράγοντα που επηρεάζει καθημερινά τη συμπεριφορά πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Στην προσπάθεια τους να απαθανατίσουν το ιδανικό πορτρέτο τους, πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν το θέμα πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνουν χρόνο από τη ζωή τους μόνο και μόνο για να φαίνονται καλά σε μία φωτογραφία. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι πολλές selfies κάνουν τους ανθρώπους ναρκισσιστές.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία, οι νεαρές γυναίκες ηλικίας από 16 έως 25 ετών αφιερώνουν πέντε ώρες την εβδομάδα στη λήψη selfies φωτογραφιών. Και αν ο συνολικός χρόνος φαντάζει υπερβολικός, υπάρχει εξήγηση που λέει ότι κάθε νεαρή κοπέλα τραβά κατά μέσο όρο τρεις selfies την ημέρα, ξοδεύοντας 16 λεπτά για την κάθε μια.

Το διάστημα αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία (όπως χτένισμα και μακιγιάζ) και φυσικά τις δεκάδες δοκιμές, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη γωνία λήψης, σε συνδυασμό με την επιθυμητή έκφραση του προσώπου. Εξάλλου, για πολλές γυναίκες αυτής της ηλικίας, μια επιτυχημένη selfie πόζα, με πολλά likes και θετικά σχόλια στα social media, είναι φαίνεται αρκετή για να τους φτιάξει τη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου