Με «Ψευτομουφτή", Ζεϊμπέκ και Ντελή Ριτβάν ο Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μ. Σεντόπ στη Ξάνθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Στα "υποδήματά" του γράφει ο Χουσείν Ζεϊμπέκ Τσίπρα, Κατρούγκαλο και ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος και καλύτερος στην υποδοχή του Σεντόπ που μιλούσε για "Τούρκους" Δυτ. Θράκης μαζί με Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν και Ψευτομουφτή Ξάνθης!

*Χιλιάδες ευρώ απο Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν και σε ελληνικά ΜΜΕ (!) προκειμένου να μην γράφουν εναντίον του ιδίου και του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης, καθυβρίζοντας και χλευάζοντας τους αντιπάλους τους! Η ΕΥΠ τα γνωρίζει αυτά;




Πρώτοι και καλύτεροι ήταν στην ιδιωτική επίσκεψη του Προέδρου της "Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης" στη Ξάνθη, ο μειονοτικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν που πήγε παντού με το....Υπηρεσιακό ΤΖΙΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ (σ.σ. Γύρω στις 16.30 η επίσκεψη!) και φυσικά ο νέος "Ψευτομουφτής" Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα που προσπαθεί να "προσαρμοστεί" στον νέο του ρόλο και οι πληροφορίες μου λένε ότι πήρε και γερή "οικονομική ενίσχυση" στο ξεκίνημά του...

Μάλιστα στις δηλώσεις του στα Τουρκόφωνα Μέσα, ο Πρόεδρος τουρκικής εθνοσυνέλευσης από Ξάνθη δήλωσε επί λέξη: «Συνομιλήσαμε με τα αδέλφια μας και με τους Τούρκους ομοεθνείς μας στη Θράκη»

Αναλυτικότερα:

Ο Μουσταφά Σεντόπ, ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, που έχει προκαλέσει και στο παρελθόν με τις ανθελληνικές δηλώσεις του, πραγματοποίησε την Πέμπτη (22/9) ιδιωτική επίσκεψη στην Ξάνθη και την Κομοτηνή, συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία, αποκαλώντας τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης «αδέρφια» και Τούρκους ομοεθνείς του.

Ο Σεντόπ είναι ένας σκληρός και προκλητικός πολιτικός και στο παρελθόν δηλώσεις του για την Ελλάδα και την Κύπρο είχαν προκαλέσει την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Τούρκος πολιτικός, κατά την παρουσία του σε Ξάνθη και Κομοτηνή, επισκέφθηκε τους 2 ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής και τα γραφεία των μουσουλμανικών μειονοτήτων στις δύο πόλεις.

Επίσης, παραβρέθηκε σε θρησκευτική μουσουλμανική τελετή στο σημείο που έχει κηδευτεί ο πρώην ψευτομουφτής της Ξάνθης Μετέ, ενώ στην ίδια τελετή ήταν παρών και ο μειονοτικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, οι πρόσφατες δηλώσεις του οποίου είχαν αποδοκιμαστεί ναι μεν και από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς σε πρόσφατες συνεντεύξεις του σε Τουρκικά Κανάλια μίλησε για "Τουρκική Μειονότητα της Δυτ. Θράκης", ενώ όπως αποδείχτηκε περίτρανα και στη σημερινή επίσκεψη του Τούρκου επισήμου, "δεν αναγνωρίζει τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης που ψήφισε και ο ίδιος όπως και το κόμμα του στη Βουλή", αλά τον..."Ψευτομουφτή" Ξάνθη!!!


Σημειώνεται οτι σε όλες τις εκδηλώσεις το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν που πήγαινε μάλιστα παντού με το....υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που έχει μετατρέψει σε ...ιδιωτικό του (!) αφού με αυτό πάει και στο κτηματομεσιτικό γραφείο του στην οδό Παν. Τσαλδάρη, όλα όμως τα καύσιμά του πληρώνει ο...Δήμος Μύκης!!

(σ.σ. Στο μεταξύ φήμες αναφέρουν ότι και ελληνικά ΜΜΕ έχουν "στρατολογηθεί" υπέρ του Ντελή Ριτβάν και το "Ψευτομουφτή" Ξάνθης με μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να τύχουν της στήριξής τους...Για να δούμε τι άλλο θα δούμε!)

Σημειώνοντας ότι ο Μουσταφά Σεντόπ, κάνοντας δηλώσεις στα Τουρκόφωνα και Τουρκικά ΜΜΕ που τον συνόδευαν, αποκάλεσε τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας «αδέρφια μας» και «Τούρκους ομοεθνείς μας»…!

«Περάσαμε και από την Ξάνθη για να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα Μουφτή μας και να χαιρετήσουμε και να συνομιλήσουμε με τα αδέλφια μας εδώ και με τους Τούρκους ομοεθνείς μας», είπε ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευση χαρακτηριστικά!



Από Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής και Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν (δεξιά) που έχει "εξαγοράσει" την σιωπή και κάλυψη και ελληνικών ΜΜΕ έναντι χιλιάδων ευρώ, συνοδεύονταν ο νέος "Ψευτομουφτής" Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα όπως βλέπετε και στις φώτο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει ο "Μ" Δείτε και φωτογραφίες ντοκουμέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου