Μαύρη σελίδα για την Ξάνθη όλοι λένε, όμως κανείς δεν αναφέρει πως το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο εδώ και καιρό

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πηχυαίοι τίτλοι τα τελευταία 24ωρα για τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης, όμως κανείς δεν αναφέρει ότι το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο. Και ήταν προδιαγεγραμμένο εδώ και αρκετά χρόνια, αφού αν γυρίσει κανείς λίγο πίσω τις σελίδες, θα δει πως υπήρξαν χρονιές που η ομάδα πάσχισε να κρατηθεί στην κατηγορία και να μην πέσει.

Μια ομάδα που δεν χρωστούσε σε κανέναν και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, έδινε μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και τις τελευταίες αγωνιστικές, έκανε τους φιλάθλους της να καρδιοχτυπούν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Για ποια μαύρη σελίδα λοιπόν να μιλήσουμε σήμερα, όταν η σελίδα άρχισε να βάφεται μαύρη εδώ και αρκετά χρόνια;;; Φτάσαμε δηλαδή εν έτει 2022 να ανακαλύψουμε την φωτιά και τον τροχό;;; Και γιατί θα πρέπει ο Δήμος και ο κάθε Δήμος να δώσει λύση σε ένα ιδιωτικό καθαρά πρόβλημα, το οποίο δημιούργησαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες;;;

Όσο δε αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, ίσως να σκεφθεί κανείς πως μέσα από τις στάχτες, ξαναγεννιέται κάτι καινούργιο και καλύτερο, αρκεί αυτοί οι οποίοι θα το οδηγήσουν, να ενδιαφέρονται για μια ξεκάθαρη πορεία και όχι για τα καπρίτσια τους.

Για το μόνο που πραγματικά στεναχωριέμαι, είναι για την ψυχολογία των ανθρώπων που μάτωσαν ως φίλαθλοι για αυτήν την ομάδα και για τους εργαζόμενους που μένουν απλήρωτοι τόσο καιρό και για τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου