Το θέατρο του παραλόγου…

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Είναι λογικό να σπρώχνουμε Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία να αφήνουν τα λεφτά τους, τη στιγμή που η «Ψωροκώσταινα» Ελλάδα έχει ανάγκη από έσοδα!!!

Εχθές το πρωί, κατά τη συνηθισμένη μου περιήγηση στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο καθιερωμένης παρακολούθησης της επικαιρότητας, το μάτι μου εντελώς τυχαία έπεσε σε ένα άρθρο – δημοσιευμένο σε επίσημο site ηλεκτρονικής εφημερίδας που, αν μη τι άλλο, εγείρει σοβαρό προβληματισμό. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρει συγκεκριμένη πηγή, Ρώσος δισεκατομμυριούχος που έφτασε στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου με ιδιωτικό τζετ μαζί με την οικογένεια και μέλη της συνοδείας του, εκδιώχτηκε κακήν κακώς από τις επίσημες ελληνικές αρχές, λόγω των ευρωπαϊκών «κυρώσεων» σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών. 

Τελικά, ο ίδιος μαζί με τη συνοδεία του ταξίδεψε στην Τουρκία, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του, στερώντας από ελληνική επιχείρηση υπερπολυτελών σουιτών στην Ελούντα, όπου είχε σκοπό να καταλύσει, αλλά κι άλλες επιχειρήσεις τουρισμού της περιοχής, σημαντικά έσοδα, πόρους, δηλαδή, που θα ενίσχυαν και το δημόσιο κορβανά αντίστοιχα στους χαλεπούς καιρούς της νέας οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου