Με τους Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής συναντήθηκε η Ντόρα- Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Βροντερό  «χαστούκι» απο Ντόρα στον Δήμαρχο Τσέπελη αλλά και τον κάθε …Τσέπελη! 


"Χαστούκι" στον Δήμαρχο Τσέπελη αλλά και στον κάθε Τσέπελη από την συνάντηση της πρώην Υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη με τους Νόμιμους Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής. Μια συνάντηση που μόνο τυχαία δεν έγινε παραμονή της εκλογής του νέου "Ψευτομουφτή" Ξάνθης σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, το όνομα του οποίου έχει ήδη ανακοινώσει κατ' αποκλειστικότητα ο "Μ" πριν λίγες μέρες. (σ.σ. Θα είναι ο μετριοπαθής γραμματέας του Αείμνηστου Μετέ)

  • Αναλυτικότερα: 

Με τον Μουφτή Ξάνθης, Νεζντέν Χεμσερή αλλά και τον Μουφτής Κομοτηνής συναντήθηκε την Πέμπτη η Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο περιοδείας της στη Θράκη.

Σε ανάρτησή της στα social media η βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη αναφέρει:

«Με τον Μουφτή Κομοτηνής κ. Τζιχάτ Χαλήλ και Ξάνθης κ. Νεζντέν Χεμσερή και τους Προέδρους των Διαχειριστικών Επιτροπών της Μουσουλμανικής Περιουσίας στην Θράκη, είχαμε σήμερα μια σε βάθος συζήτηση.

Συζητήσαμε τα θέματα που απασχολούν σήμερα τη μειονότητα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το πόρισμα της Επιτροπής.

Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους. Η κοινωνική συνοχή στην πολυπολιτισμική Θράκη αποτελεί τόσο τη βάση όσο και το κλειδί για την σταθερότητα και την ισχυρή ανάπτυξή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου