Στη Θράκη η Ντόρα, συνάντηση με Μέτιο, Φορείς και Επιμελητήρια ΑΜΘ, τί ζήτησε ο Στέλιος Μωραϊτης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης ευχαρίστησε την Ντόρα για το 12% και ζήτησε περαιτέρω ενίσχυση για την έρθουν νέες επιχειρήσεις στην περιοχή, αλλά και κίνητρα για να παραμείνουνε οι υπάρχουσες!

Τη Θράκη επισκέπτεται  η Ντόρα Μπακογιάννη από τις 7 έως και σήμερα Παρασκευή  9 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού.

Η παρουσία της εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων που οργανώνει η Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα και η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται στη Θράκη ως πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξή της.

Μάλιστα την Πέμπτη συνάντησε στη Κομοτηνή εκτός από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και των Φορέων.

Μάλιστα με την Υπουργό συζήτησε και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης ο οποίος την ευχαρίστησε για την παρέμβασή της για το 12%στου επιχειρηματίες της Θράκης και ζήτησε την εκ νέου παρέμβασή της, ώστε να επανέλθει το σημαντικό αυτό κίνητρο ανάπτυξης για την ΑΜΘ.

«Θέλουμε νέες επενδύσεις στην περιοχή αλλά και να ενισχυθούν οι υπάρχουσες..», είπε στην Ντόρα ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης

  • Σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί μειονοτικά χωριά στη Ροδόπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου