ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ «ΠΙΝΟΝΤΑΣ» ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αίσθηση μεγατόνων έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η φωτογραφία που αποκαλύψαμε με τον Συντονιστή Μακεδονίας και Θράκης Γιάννη Σάββα, ελέγχων τους… αυτοδιοικητικούς με τον… «ελεγχόμενο» και μονίμως μάλιστα λόγω των συνεχών παρανομιών και αυθαιρεσιών του και τα… έπινε μαζί του στο στέκι των Μικρασιατών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης;

Τι είναι αυτό που τους ξαφνικά τους έκανε φίλους, αφού αν δεν κάνουμε λάθος, μέχρι και… μήνυση έκανε ο γνωστός Φερτούν με εντολές Τσέπελη στον Γιάννη Σάββα όταν κατέφυγε στην Αποκεντρωμένη; Περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση, διότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ντοκουμέντο πολλά υποδηλώνουν!

Λέγαμε κι εμείς γιατί τελικά όλες τις ενστάσεις και καταγγελίες κατά του Δήμου Τσέπελη, του Δημάρχου κλπ από την αντιπολίτευση και όχι μόνο, απορρίπτονται από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ξάνθης!!!

Για μας το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ μεγάλο και φυσικά θα συνεχίσουμε την έρευνά μας για το συγκεκριμένο θέμα… που σίγουρα προβληματίζει τους πάντες στη Ξάνθη!

(σ.σ. Αλήθεια ο ειδικός σύμβουλος του Μέτιου Αντώνης Πασχάλης τι ήθελε στο τραπέζι και γιατί όταν είδε τους φωτογράφους και το συνεργείο του Next σηκώθηκε κι έφυγε από το… τραπέζι;)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου