Λεύκιππος Ξάνθης: Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο γήπεδο !

Δεν υπάρχουν σχόλια

  • Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για βελτίωση !
  • Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι !

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίχτες της ομάδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους 100αδες φιλάθλους που παραβρέθηκαν το Σάββατο στο Αθλητικό Κέντρο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ και ενίσχυσαν τις προσπάθειες του τμήματος καλαθοσφαίρισης στο πρώτο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές της Ακαδημίας αλλά και τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου φωνάζοντας «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η εικόνα ενός γηπέδου με 100αδες παιδιά, φίλους της ομάδας μας αλλά και του αθλήματος μας δίνει τη ψυχολογική ένεση που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε σε όλους τους αθλητές μας τις προϋποθέσεις για σωστή άθληση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Μάνο Σταυρίδη και το τμήμα του (2010) για το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Μια ενέργεια που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο και θα επαναληφθεί και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και σας περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια !




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου