ΒΟΜΒΑ! Άστραψε" και βρόντηξε κατά Τσέπελη ο Θωμάς Μίχολου! Ρίχνεις τα λύματα στο Νέστο, όλο λεφτά μας ζητάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια


*Ερωτήματα κοινής γνώμης για Μέτιο. Τι ήταν αυτό που σε "έθελξε" αν επιλέξεις έναν απόφοιτο δημοτικό σαν τον Τσέπελη να τον κάνεις Πρόεδρο στη ΔΙΑΜΑΘ των εκατομμυρίων ευρώ σε έργα; Η "εμπλοκή" του στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ Φύσις ή στο...εργοστάσιο λυματολάσπης που θέλει να κάνει στη Ξάνθη για να αξιοποιήσει τα οικόπεδά του στην περιοχή; 

*Μπροστά στα συμφέροντα του Δήμου Τοπείρου και την προστασία του ποταμού Νέστου απο τα λύματα, κανέναν συμβιβασμό δεν κάνει ο Θωμάς  Μίχογλου! Που για μια ακόμη φορά απαίτησε την ΔΙΑΛΥΣΗ του ΣΔΑΝ που ο Τσέπελης θέλει για να...."βολεύει" ημετέρους και να πληρώνουν οι Δήμοι  Αβδήρων, Τοπείρου και Μύκης! Αλήθεια εσύ Γιώργο Τσιτιρίδη για τον ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ;

 Άστραψε και βρόντηξε κατά Τσέπελη ο Δήμαρχος Τοπείρου και πρώην Πρόεδρος του ΣΔΑΝ Θωμάς Μίχογλου ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη του κλιμακίου της Ν.Δ. αλλά και του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου που τον "επέλεξε" για Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ, για ευνόητους, ενώ γνωρίζει και περί τίνος πρόκειται, αλλά και τι "μόρφωση" διαθέτει για να διευθύνει έναν τέτοιο Οργανισμό με τεράστια έργα εκατομμυρίων Ευρώ!!!

"Όλα λεφτά ζητάς από το Δήμου Τοπείρου απο τη ΔΙΑΜΑΘ. Που θα τα βρούμε; Μας ζητάς 430.000 ευρώ!!  Σου είπαμε να "διαλύσεις" τον ΣΔΑΝ που επιβαρύνεται συνεχώς και με νέα έξοδα γιατί τον χρησιμοποιήσεις για βολέματα, προσλήψεις και υψηλόμισθους! 

Ρίχνεις τα λύματα στο Νέστο κι από εκεί πάνε στη θάλασσα..."

-Αυτό λέει ο....Νόμος, ψέλλισε ο Τσέπελης κατακίτρινος από την οργή του Δήμαρχου Τοπείρου, για να τον "αρπάξει" και πάλι ο Θωμάς Μίχογλου και να του απαντήσει: "Τι λέει ο Νόμος; Να ζητάς από τον Τόπειρο 430.000 ευρώ για τα σκουπίδια; Θα κάνουμε με το Δήμο Νέστου δικές μας υπηρεσίες καθαριότητας που θα μας κοστίζουν πολύ λιγότερο και θα προσφέρουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες. Το παράκανες...Αηδία κατάντησε αυτή η ιστορία!!! "

Επισημαίνεται οτι την διάλυση του ΣΔΑΝ ζητάει και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης που ήταν παρών στην συζήτηση, ενώ ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος προσπάθησε πυροσβεστικά να "πέσουν" οι ... τόνοι παρουσία αλλά δεν τα κατάφερε, αφού πρόκειται για μια κατάσταση που συνεχώς επιδεινώνεται!!!

Καθώς η γνωστή λειτουργία του Απόφοιτου Δημοτικού  Τσέπελη και μάλιστα με "βεβαρυμένο" παρελθόν απο την εποχή Ξυνίδη-Μπένη και στη συνέχεια Ξυνίδη-Πούλιου για την επιμονή του να κάνει το περιβόητο εργοστάσιο λυματολάσπης για την αξιοποίηση των οικοπέδων του στην περιοχή, ήταν στοιχεία που λογικά θα έπρεπε να  προβληματίσου τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ για την επιλογή ενός τέτοιου προσώπου που εμπλέκεται μάλιστα και  με το γνωστό ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΦΥΣΙΣ. 

Δυστυχώς όμως αυτό  δεν έγινε...Αλήθεια, τι είναι αυτό τελικά που συνδέει τόσο στενά τους Χρήστο Μέτιο και Τσέπελη;

Παράλληλα ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι "μπροστά στα συμφέροντα των δημοτών του και της περιοχής αλλά και την προστασία του ποταμού Νέστου, δεν κάνει με τίποτα πίσω...."!!!

Επισημαίνεται επίσης ότι ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδου είναι ο πρώτος Δήμους που πήρε έγκριση για την κοινή Αναπτυξιακή εταιρεία που ίδρυσαν, ενώ προχωράνε για τη σύσταση και κοινής εταιρείας για τα σκουπίδια!!! 

Κι όσο για την διάλυση του ΣΔΑΝ που ζητάνε συνεχώς οι Δήμαρχοι του Νομού και λόγω Τσέπελη φορτώνεται συνεχώς με έξοδα, είναι κάτι το επιβεβλημένο. Επειδή ο Τσέπελης θέλει να κάνει τα προσωπικά του ρουσφέτια στον Σύνδεσμο δεν θα την "πληρώνουν" και οι Δήμοι Τοπείρου και Αβδήρων ως μέτοχοι!!! 

(σ.σ. Αλλά για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθουμε και ειδικά με τους μισθούς και τις προσλήψεις στον ΣΔΑΝ που έχουν υπε-ραυξήσει τα έξοδα της επιχείρησης!!! Με σιωπούντα τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη ...Γιατί άραγε;)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου