Συνεχίζει να προκαλεί ένας μόνο συγκεκριμένος σύλλογος που κάθε βράδυ έως αργά, ακούγεται σε όλη την πόλη,

Δεν υπάρχουν σχόλια


Χωρίς να σέβεται ούτε τους υπόλοιπους συλλόγους, ούτε όμως και τους Ξανθιώτες. Τα λιγότερα ντεσιμπέλ κύριοι, δε θα φέρνουν λιγότερο κόσμο στο στέκι σας.

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, ένας και μόνο σύλλογος συνεχίζει να ηχορυπαίνει την Ξάνθη και να παίζει τόσο δυνατά τη μουσική, που σε αναγκάζει να διερωτηθείς αν ο καλλιτέχνης τραγουδάει στο μπαλκόνι σου ή όχι.

Η τακτική αυτή που δεν είναι κάτι καινούργιο και το έχουμε δει πολλές φορές μέχρι σήμερα, σίγουρα δεν αποτελεί τιμή για αυτούς τους ανθρώπους, αφού από τη μια δείχνουν ότι δε σέβονται τους υπόλοιπους συλλόγους που διατηρούν και το ωράριο, αλλά και την ένταση της μουσικής σε λογικά επίπεδα, ούτε όμως και τους Ξανθιώτες που προσπαθούν να ξεκουραστούν σε ώρα κοινής ησυχίας για να πάνε το πρωί στις δουλειές τους.

Αυτό σίγουρα δεν αποτελεί μέρος του πολιτισμού και σίγουρα θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει και μια επιτροπή ελέγχου των συλλόγων στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, η οποία θα ελέγχει το αν τηρούνται αυτά που θα πρέπει να προβλέπονται από ένα σκαρίφημα που θα φτιαχτεί για έναν κανονισμό λειτουργίας. 

Όλα αυτά ίσως κάποιους να τους δυσαρεστήσουν, όμως η κατάσταση δεν πάει άλλο και κάθε χρόνο οι Γιορτές Παλιάς Πόλης, χάνουν το νόημά τους… 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου