Ανήκουστο και εξωπραγματικό. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εργαζόμενο απορριμματοφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Επειδή έβγαλε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σκουπιδομάνι που ήταν επάνω σε παρτέρι και σε πεζοδρόμιο, έξω από στέκι συλλόγου.

 Οι εμμονές ορισμένων όσο και να προσπαθούν να τις κρύψουν δεν κρύβονται. Ανήκουστο και εξωπραγματικό φαντάζει το γεγονός ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εργαζόμενο οδηγό απορριμματοφόρου, ο οποίος κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης, έδειξε την κατάντια στην οποία άφησαν το παρτέρι και το πεζοδρόμιο έξω από στέκι συλλόγου.


Το Βίντεο έκανε αρκετούς Ξανθιώτες να αηδιάζουν και είχε ως στόχο το να δει ο κόσμος πως κάποιοι εργαζόμενοι, που δεν είχαν καμία υποχρέωση, έπαιρναν με τα χέρια τους τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα έξω από τους κάδους και τα πετούσαν στο απορριμματοφόρο, πράγμα άκρως απαράδεκτο, αφού η υποχρέωση όλων μας είναι το να πετάμε μέσα στους κάδους απορριμμάτων τα σκουπίδια. Σκουπίδια που φυσικά έκλειναν ολόκληρο το πεζοδρόμιο σε πλάτος και καταλάμβαναν και μέρος από το παρτέρι που εκεί υπάρχει.

Στο όλο θέμα τεχνηέντως και κατασκευασμένα, ενέπλεξαν ορισμένοι και τον Δ. Γαλανόπουλο περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην Αντιπεριφερειάρχη, βγάζοντας για ακόμα μια φορά το απύθμενο μένος τους εναντίον του, αγνοώντας επιλεκτικά ακόμη και το πένθος του, γιατί πολύ απλά έτσι έχουν μάθει και έτσι λειτουργούν, μέχρι φυσικά να σε δουν μπροστά τους και να λερώσουν τη φτέρνα τους από τον φόβο, χωρίς καν να τους κοιτάξεις.

Βέβαια το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά η ουσία της όλης ιστορίας, που στοχοποιήθηκε ένας άνθρωπος, εργαζόμενος οδηγός στα απορριμματοφόρα, γιατί είχε το θάρρος να βγάλει σε βίντεο την κατάντια και να μην καλύψει την αλήθεια.

Σίγουρα δεν με ενδιαφέρει και ούτε με απασχολεί το ποιος ή ποιοι πετάξανε τα σκουπίδια, μιας και αυτό είναι υποχρέωση των αρμοδίων να το βρουν και να επιβάλουν και τα ανάλογα πρόστιμα, όμως με ενδιαφέρει και θα με ενδιαφέρει το γεγονός ότι κάποιοι, προσπαθούν να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν έναν εργαζόμενο, υποστηρίζοντας μόνο τα υποτιθέμενα δικαιώματα της μιας πλευράς και αγνοώντας παραδειγματικά τα δικαιώματα της άλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου