Πόσο διαρκεί μια σεξουαλική πράξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αν αυτό το ερώτημα σας βασανίζει ή αν απλά είστε περίεργοι να μάθετε την απάντηση, μια πρόσφατη έρευνα από τη Βρετανία αποκαλύπτει την αλήθεια.

Τα συμπεράσματα βέβαια αφορούν τους Βρετανούς, ωστόσο, δίνουν μια εικόνα για τη μέση διάρκεια του sεx. Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα στην οποία έλαβαν μέρος 4.400 άτομα, όπως αναφέρει η Independent, η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής των Βρετανών είναι τα 19 λεπτά.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις, τα 10 λεπτά αφορούν σε προκαταρκτικά και τα 9 λεπτά σε διείσδυση. Η διάρκεια αυτή φαίνεται να ικανοποιεί τα περισσότερα ζευγάρια, μιας και το 52% απάντησε ότι το sεx διαρκεί όσο ακριβώς θα ήθελαν. Ωστόσο το 23% των ανδρών και το 15% των γυναικών εύχονται να μην διαρκούσε τόσο λίγο.

Σχεδόν το 1/4 των συμμετεχόντων (24%) παραδέχτηκε ότι ο ιδανικός χρόνος διείσδυσης θα ήταν η μισή ώρα ενώ τα 2/3 συμφώνησαν πως η ιδανική διάρκεια θα ήταν τα 15 λεπτά.

Η έρευνα αποκάλυψε, επίσης, ότι εξαιτίας του ελάχιστου χρόνου που διαθέτει κανείς, πολλές φορές τα ζευγάρια καταφεύγουν στο sεx «στα γρήγορα».

Όσον αφορά στον οργασμό, η έρευνα αποκάλυψε πως ενώ το 75% των ανδρών φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν sεx, το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι 28%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία πώλησης sεx toys, Lovehoney, και αποτελεί μέρος της καμπάνιας «Mind The Gap» που στόχο έχει να βοηθήσει τα ζευγάρια να απολαμβάνουν περισσότερους οργασμούς, φτάνοντας μαζί στην κορύφωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου