Μητσοτάκης: «Προχωράμε για το γήπεδο του Άρη»-Τριμμάτης και Γρόλλιος εκπροσώπησαν τον Άρη

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στην ομίλια του για τα έργα που προβλέπεται να γίνουν στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο project του νέου γηπέδου του Άρη και στάθηκε στη διαδικασία της διπλής ανάπλασης και της ανταλλαγής οικοπέδων.

Στην ευρεία σύσκεψη, που έλαβε χώρα στο ΥΜΑΘ, παρουσία υπουργών της κυβέρνησης και της ηγεσίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρόντες ήταν οι κ.κ. Νίκος Τριμμάτης και Χρήστος Γρόλλιος, εκπροσωπώντας τις ΠΑΕ Άρης και Α.Σ. Άρης αντίστοιχα.

Εντός της θεματολογίας ήταν το μεγαλόπνοο project της διπλής ανάπλασης με την ανέγερση του νέου γηπέδου του Άρη, στο οποίο στάθηκε μάλιστα στις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «προχωράμε με τη γρήγορη ωρίμανση της διπλής ανάπλασης με μετακίνηση του γηπέδου του Άρη σε οικόπεδο του ΟΑΕΔ».

Προφανώς, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι περιορίστηκε στην αναγκαία ανταλλαγή οικοπέδων, καθώς σε πρώτη φάση αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πρόσφατα, συναντήθηκε για πρώτη φορά η τεχνική επιτροπή που συστάθηκε με ξεκάθαρο στόχο τη δημιουργία νομικού, αλλά και νομοθετικού πλαισίου.

Ουσιαστικά, αναζητείται η λύση, η οποία θα διασφαλίζει τα συμφέροντα τόσο του Ερασιτέχνη Άρη, ο οποίος θα παραχωρήσει την έκταση, όπου βρίσκεται σήμερα το «Κλ. Βικελίδης», όσο και του ΟΑΕΔ (υπάγεται στο Υπουργείο Εργασίας), ο οποίος θα παραχωρήσει την έκταση των 177 στρεμμάτων, όπου πρόκειται να εκτελεστεί το project του νέου γηπέδου, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο χώρος που θα διατεθεί για εμπορικές χρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου